FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAȘI 2-1

VIDEO Dan Petrescu, un car de nervi după victoria cu Poli Iași: "A făcut meciul pilaf! Bine că am câștigat, altfel ar fi fost viciere de rezultat" » Nu va sta pe bancă la meciul cu FCSB

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 22:46

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost trimis de arbitrul Iulian Călin în tribună în finalul meciului cu Poli Iași, 2-1. "Bursucul" a acuzat în termeni duri arbitrajul, la finalul partidei. Antrenorul de 50 de ani nu va sta pe bancă etapa viitoare, la meciul de acasă cu FCSB. 

camera Vezi AICI VIDEO cu reacția nervoasă a lui Petrescu!

"Arbitrajul a fost norocos. Dacă nu marcam la ultima fază, era viciere clară de rezultat. Am avut penalty clar la 1-0, iar penalty-ul lor a fost mult prea ușor acordat. Apoi, am avut alt penalty la Culio. Doar noi am primit galbene, ei nu! A făcut pilaf meciul!

Nu știu dacă ieșenii mai pot plânge după un aut, așa cum au făcut-o împotriva noastră în sezonul regulat.

În prima repriză am jucat mai bine, nu la fel am făcut în repriza secundă. E vina noastră că nu am marcat când trebuia golul de 2-0. Am făcut echipa în funcție de ce am făcut antrenamente. Dacă voi simți altceva etapa viitoare, voi schimba echipa. 

Le tot explic jucătorilor să nu facă alunecări în careu. Nu a fost un penalty clar, jucătorul de la Iași a intrat în fața lui Camora și s-a aruncat.

Mai sunt nouă finale, sperăm că vom câștiga campionatul", a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport.

Vezi și:

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE DIN PLAY-OFF:

  • Vineri, 20:45  CFR Cluj - CSMS Iași 2-1 Detalii AICI
  • Sâmbătă, 20:45 U Craiova - Astra
  • Duminică 20:45 FCSB - Viitorul

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE DIN PLAY-OUT:

  • Vineri, 18:00 Botoșani - Juventus 0-0 Detalii AICI
  • Sâmbătă, 18:00 Chiajna - Sepsi
  • Duminică, 18:00 Voluntari - Poli Timișoara
  • Luni, 20:45 Dinamo - Gaz Metan

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
1826934840659869
Deleanu Dan  •  10 Martie 2018, 19:27

Bai prostolovane! Cum zice Marele Maestru Florin Piersic. La Iași când va dat 11 metri de ce nu ai mai facut atâta ***? Vi l-a dat gratuit! Nu a fost decât un penalty inventat de arbitru! Lasă teatrul Dan Petrescu! Ai inceput sa devii penibil! Esti o banalitate a fotbalului românesc! Care de abia mai respira! Avem un Burleanu! Nu? Nu spun mai mult. Gargara las-o pe alta data! Vrajeala cu două legături? Esti dus cu pluta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  10 Martie 2018, 13:00

Dar daca , la primul gol , se dadea hent la cel care a dat cu capul (cred ca era Muresan) ? Aia la Digi au tot dat imaginea asta dar nu a comentat-o nimeni !

id45
id45  •  10 Martie 2018, 12:14

Ai dreptate , Bursucule ... a fost viciere de ... aroganta ! Asa sunteti voi generatia 94 ... cum nu sta cineva drepti in fata voastra , imediat e furt , viciere . Avantajul CFR -ului este ca are jucatori buni , dar cu bani nemunciti , stiti voi foarte bine de unde . Penalty usor acordat cand ia luat piciorul cu totul ? ... iar la golul din final offside , plus obstructie la Culio care cade peste jucatorul iasului !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează