FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

VIDEO Daniel Iftodi, campion cu Steaua și Dinamo, dă de pământ cu conducătorii din România: „Lucrurile au luat-o la vale pentru că sunt mulți oameni care n-au nicio treabă cu fotbalul”

Articol de , - Publicat joi, 14 noiembrie 2019 16:12

Prezent la conferința de presă premergătoare turneului de oldboys de la Chiajna, Daniel Iftodi a comentat situația de la Dinamo, club aflat într-un moment dificil din punct de vedere financiar.

„Ce se întâmplă la Dinamo e peste tot în fotbalul românesc. Pentru că lucrurile au luat-o la vale la noi. Mulți oameni care au intrat în fenomen nu au nicio treabă cu fotbalul. Și poate și din cauza asta s-a ajuns aici. 

Au venit străini care au fost aduși la kilogram, care au influențat negativ fotbalul românesc. Una e să te lupți cu Daniel Niculae și Petre Marin, și alta e cu un străin venit din Tanganyika (n.r. stat ce s-a unit cu Zanzibar pentru a înființa Tanzania). 

Nu au mai fost academii, nu s-au mai crescut juniori. Federația a greșit când a desființat juniorii. Din păcate au dispărut și stadioane. Când nu ai baza e greu", a zis Daniel Iftodi, unul dintre cei 14 jucători care au evoluat de-a lungul carierei la Dinamo, Steaua și Rapid. 

4 titluride campion are Iftodi în cariera sa de jucător: 3 cu Steaua și 1 cu Dinamo

Citește și:

EXCLUSIV Adrian Marțian vrea Dinamo! Întâlnire de gradul zero cu Ionuț Negoiță: „Și azi pot da banii! Nu mi-e frică de fani, sunt prea puternic pentru lumea asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
luker
luker  •  14 Noiembrie 2019, 17:53

eu credeam ca hagi, piturca, petrescu sunt manageri in fotbalul romanesc, da nah, stie iftodi ce si cum

luker
luker  •  14 Noiembrie 2019, 17:52

lasa ca sepricepe nea Iftodi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează