FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Dumitru Dragomir, operat la începutul anului: „E franjuri, dar m-am recuperat eu după probleme mult mai grele!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 12:15

Dumitru Dragomir, 73 de ani, a povestit la GSP LIVE că a avut nevoie de o intervenție ghirurgicală la palma mâinii stângi. 

Fostul șef la Ligii Profesioniste de Fotbal a fost operat de doctorul Ioan Lascăr și susține că se resimte după operație.

„Am avut o intervenție. M-a operat profesorul Lascăr la mână. E franjuri mâna! Aveam o problemă la un degete. Plecase într-o parte. Nu mă afecta. M-am dus de tâmpit... E o operație foarte grea.  

Nu mă simt confortabil. Profesorul Lascăr m-a operat, o somitate mondială. Mă recuperez bine, dar sunt dureri. Trebuie să mișc mâna toată ziua, dar am dureri. M-am recuperat eu din probleme mai grele, ce Dumnezeu” , a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE. 

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Anunțul momentului pentru Dinamo: „Într-un an sau doi e gata noul stadion”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
100000583129623
Stefan Constantin  •  02 Februarie 2020, 21:00

Praful și pulberea să se aleagă de el!

remarque
remarque  •  02 Februarie 2020, 15:23

Am urmarit si eu emisiunea. Mitica o dadea inainte ca fratii Becali, MM, Borcea, Gica Popescu si toti ceilalti nemernici ar fi fost condamnati pe nedrept. Ca in occident nu te condamna decat pentru crima sau agresiune fizica. Iar moderatorii nici macar nu i-au atras atentia acestui om de nimic ca o ia pe aratura. Mitica afirma ca este european sa furi si daca te prinde, platesti prejudiciul si gata, esti nevinovat. Iar daca nu te prinde, esti negustor cinstit. Cum de se promoveaza astfel de idei? Cum e posibil ca Romania sa ajunga unde a ajuns? Unde este cinstea si dreptatea in tara asta? Ce presa e asta? Mi se face scarba. Si ne miram ca romanii muncitori si cinstiti au plecat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează