FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

VIDEO // EXCLUSIV Anamaria Prodan îl mitraliază pe Gheorghe Hagi: „Îmi dă mie Hagi să mănânc vreodată?” + „Nu stau să mor pentru o mie sau cinci mii de euro ca alții!”

Articol de , , - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 15:32

Anamaria Prodan (46 de ani) a comentat într-un  interviu pentru Gazeta Sporturilor declarația lui Gheorghe Hagi, care afirma în urma cu ceva timp că fostul selecționer Cosmin Contra era influențat de impresari.

„Știu când a făcut declarația aia. Eu l-aș fi întrebat atunci «Măi, domnu' Hagi, ia tu lotul naționalei acum și vezi câți jucători sunt ai Anamariei Prodan și câți sunt ai lui Pietro Chiodi, cu care tu faci afaceri!». Hai să vedem! E foarte simplu! Pe acte.

Păi, eu nu sunt omul care fură alături de nimeni, nu fac jocurile numănui și nici n-am să le fac. Eu sunt omul care spune adevărul deranjant. Nu sunt Chiodi, nici Giovanni, nici nimeni. Eu mi-am câștigat respectul președinților și patronilor din fotbal fiindcă i-am ajutat și nu le-am cerut niciun favor!

„Cât a fost Gigi în pușcărie, n-am luat niciun ban din transferurile de la FCSB. Am zis că Becali era într-o nenorocire și trebuia ajutat. Nu trebuia să se atingă nimeni de echipa lui Gigi Becali. Trebuia să fac cele mai bune alegeri pentru Steaua București.

L-am înțeles de fiecare dată, mai ales în momentele dificile ale vieții. Eu n-am luat ca alții înainte mea, să aduc jucători indiferent dacă erau buni sau nu și să-mi iau comisioane”
Anamaria Prodan

„Îmi dă mie Hagi să mănânc?”

Ulterior, Anamaria și-a continuat discursul construit în termeni duri la adresa lui Gheorghe Hagi, conducătorul Viitorului.

Crezi că mă interesează pe mine reacția lui Hagi? Îmi dă mie Hagi să mănânc vreodată? Sau am eu ceva de câștigat de pe urma lui? Numai Hagi ar putea avea de câștigat de pe urma mea, dacă i-aș aduce câteva milioane pentru un jucător, prin relațiile mele.

Asta n-au înțeles oamenii din România care conduc fotbalul. Anamaria Prodan nu are nevoie de nimeni și de nimic în viața asta. Ei trebuie să aibă o relație fabuloasă cu mine. Eu nu stau să mor pentru o mie sau cinci mii de euro! Și nici să ma târăsc pe-acolo cum fac alți manageri! Asta-i filosofia mea”, a mai afirmat ea.

„Eu m-am născut bogată și duc mai departe bogăția familiei mele. Nu sunt un om care trăiește din fotbal. N-am nevoie de nimic de la nimeni. Nu ma interesează că Hagi va ieși să spună ceva despre mine sau că Șumudică o să spună, asta e părerea mea! Și mi-o mențin, am argumente. Nu vorbesc pe câmp.

Am școala mai multă decât ei de miliarde de ori! Nu putem să ne comparăm, doar că Hagi merită tot respectul pentru ce-a făcut în fotbal. Și mă înclin pentru tot ce-a făcut în fotbal. De-aici e o diferență de la cer la pământ!
Anamaria Prodan

VEZI ȘI:

VIDEO // INTERVIU EXCLUSIV Anamaria Prodan, dezvăluiri din culisele naționalei » Cine e jucătorul care a sunat-o și i-a spus: „Ana, m-a trimis în tribună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
1867284363312523
Trofim Daniel Forogau  •  25 Noiembrie 2019, 21:18

Euro cred că ar trebui să-l respecte mai mult pe Hagi, Rege il suo amore nu a făcut nimic ca jucător pentru naționala(a lustruit banca de rezerve ),ca antrenor la fcsb Galca a fost peste el, a facut tripla,ar trebui să se tragă de ciorapi cu cei de nivelul ei nu cu Hagi. Eu cer să aibă mai mult respect pentru cei ce au facut ceva pentru fotbalul românesc,ea este doar o lipitoare care suge "sângele" din fotbalul romanesc,valorează zero!!! Să nu uităm că Hagi ne-a scos în stradă în 94!!!

158560461898759
Cristian Gheorghe  •  25 Noiembrie 2019, 14:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

859779594095355
Nick Rasu  •  24 Noiembrie 2019, 15:51
Postat de Maghear Ovidiu pe 24 Noiembrie 2019, 09:24

REGELE RĂMÂNE REGE ȘI *** - CURVĂ!!!

Din pacate *** asta are dreptate... Hagi a fost fotbalist bun atat.. scoala are de loc (o facultate la care nu a fost deloc...cumparata de comunisti pt. el)...nici limba Romana nu o stie... Si tot viseaza ca fisu sa ajunga si el fotbalist...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează