FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Bărcăuan își amintește de un moment critic de la Dinamo: „Am fost în situația lui Sergiu Hanca și am vrut să renunț”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 13:19

Cosmin Bărcăuan (40 de ani) e acum antrenor principal la echipa secundă a lui FC Voluntari și a vorbit la GSP Live despre momentul în care voia să plece de la Dinamo, în sezonul 2002-2003, când suporterii au vandalizat mașinile jucătorilor.

Clubul alb-roșu a terminat acel sezon pe locul 6, cucerind, totuși, Cupa României.

Reacția fostului fotbalist dinamovist vine în contextul în care suporterii „câinilor” au făcut presiuni în ultima vreme ca patronul Ionuț Negoiță să plece de la club și chiar au dat foc ierbii din fața hotelului omului de afaceri.

„Am fost foarte supărat când mi-au vopsit suporterii mașina. Am vrut să renunț. A fost ca în cazul cu soția lui Sergiu Hanca (n.r. la sfârșitul anului trecut soția lui Hanca a fost prinsă la mijloc într-un scandal cu suporterii dinamoviști). Aveam un Audi Q7 apărut nou. Am găsit o găleată roșie aruncată pe mașină. Am crezut că o confund. Din fericire, mașina era asigurată. Știam deja despre ce făcuseră suporterii. Am vrut să renunț și am zis că nu mai joc.

Până la urmă conducerea clubului, domnii Nețoiu și Borcea, m-a susținut și am trecut peste momentele acelea. Jucătorii de acum de la Dinamo trebuie să înțeleagă că trebuie să-și dea viața pentru club. Tricoul lui Dinamo e greu.

Am momente când simt că jucătorii ar trebui să dea mai mult. Și nu cred că e vorba de pregătirea fizică, nu-mi spuneți că Rednic și Neagoe n-au făcut pregătire fizică bună”, a declarat Cosmin Bărcăuan la GSP Live.

Cosmin Bărcăuan a jucat pentru Dinamo în sezoanele 2002-2004 și 2005-2006.

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Cosmin Bărcăuan, dezvăluiri din perioada petrecută la Dinamo: „Aveam probleme cu inima și am jucat pe semnătură. Mă rugam la Dumnezeu să fie bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
blahblahblah111
blahblahblah111  •  06 August 2019, 21:17
Postat de doomsday2000 pe 06 August 2019, 16:09

Nu interesează pe nimeni ce baliverne spune Barcăuan, toți dinamoviștii postează la foc automat pe articolele cu becali & fcsb

fc fcsb nu are absolut nicio legatura cu steaua bucuresti.

doomsday2000
doomsday2000  •  06 August 2019, 16:09

Nu interesează pe nimeni ce baliverne spune Barcăuan, toți dinamoviștii postează la foc automat pe articolele cu becali & fcsb

Vezi toate comentariile (2)
Comentează