FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO EXCLUSIV Dan Nistor și cel mai greu moment din carieră: „Nu-l mai recunoșteam, mai avea doi-trei dinți”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 09:54

Dan Nistor (31 de ani) s-a transferat în această iarnă de la Dinamo la CS Universitatea Craiova. Fostul căpitan al „câinilor” a fost caracterizat de Petre Grigoraș (55 de ani), fostul său antrenor de la Pandurii. 

Grigoraș și-a adus aminte, în direct la GSP Live, de relația sa cu Dan Nistor, readucând în actualitate unele probleme de sănătate cu care mijlocașul s-a confruntat în trecut.  

„Nistor nu a sărit niciodată calul. Am avut o relație de colaborare foarte bună. Nu mi-a făcut probleme la club. E un jucător cu care se poate lucra. Am colaborat bine și am avut rezultate bune cu el.  

A fost o situație mai puțin plăcută cu el. I s-a descoperit o inflamație la dantură, când l-am văzut nu-l mai recunoșteam. Mai avea doar doi sau trei dinți. A fost nevoit să-și repare dantura pentru că avea o problemă foarte mare. Dacă nu-și rezolva problemele, putea să ajungă să aibă dificultăți și mai mari”, a spus Grigoraș, la GSP Live.

Explicațiile eșecului de la Evian

Grigoraș, în prezent antrenor la Foresta Suceava, în Liga 3, a comentat și scurta experiență avută de Nistor la Evian, în Franța. 

„A plecat în Franța, dar poate că felul lui de a fi și inadaptarea lui într-o țară străină au făcut să nu dea rezultatul scontat. Nu cunoștea nici limba foarte bine. Era extrem de dărâmat. Nu se simțea în apele lui, nu mai putea rămâne acolo. Problema a fost privind comunicarea și încrederea în forțele proprii”.

VIDEO EXCLUSIV Dan Nistor și cel mai greu moment din carieră: „Nu-l mai recunoșteam, mai avea doi-trei dinți”

6 meciuria jucat Nistor la Evian

Nistor a jucat de-a lungul carierei pentru CS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, CFR Cluj și Dinamo. 

Vezi și: 

Cu autocarul ce faceți? Au început glumele după transferul lui Nistor la Craiova: „Le dăm noi 50 kg de vopsea să-l vopsească”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează