FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cu autocarul ce faceți? Au început glumele după transferul lui Nistor la Craiova: „Le dăm noi 50 kg de vopsea să-l vopsească”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 19:38

Dan Nistor (31 de ani) este, oficial, jucătorul Craiovei! Fotbalistul va fi prezentat de olteni luni, de la ora 12:00, în cadrul unei conferințe de presă. 

Transferul căpitanului „câinilor” în Bănie a adus și primele glume făcute de microbiști în social media: „Bun revenit în Oltenia, Nistor Dan Nicolae! Pe lângă cei 300 de mii, Craiova va mai da celor de la Dinamo 50 kg de vopsea de la Stiky să-și vopsească autocarul”, au scris simpatizanții alb-albaștrilor pe diverse pagini ale suporterilor. 

Oltenii fac referire la decizia luată de oficialii lui Dinamo, cei care în luna octombrie au imprimat chipul lui Dan Nistor pe autocarul echipei”. Fanii au fost cei care au avut ideea, motivând că „Nistor reprezintă spiritul lui Dinamo!”.

Cu autocarul ce faceți? Au început glumele după transferul lui Nistor la Craiova: „Le dăm noi 50 kg de vopsea să-l vopsească”

Vezi și: 

OFICIAL Dan Nistor a fost anunțat la Craiova! Când va fi prezentat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
creeperno999
creeperno999  •  05 Ianuarie 2020, 23:23

N-avem bani nici de vopsea hahah

fecesebeast
fecesebeast  •  05 Ianuarie 2020, 21:57

Dinamo poate sa ajunga la un acord cu Nistor si acesta sa si dea acordul ca chipul lui sa ramana in continuare pe autocarul Dinamo.

ucv1948
ucv1948  •  05 Ianuarie 2020, 21:20
Postat de idi53 pe 05 Ianuarie 2020, 21:00

Prazarilor stati si mancati prazul vostrusi lasati-ne pe noi dinamovistii sa ne rezolvam treburile!Si voi aveti probleme ca v-a plecat antrenorul!Poate la anul veti ajunge si voi in situatia noastra!Oricum nu moare DINAMO cand vor .....PRAZARII!

dInamo o sa moara , indiferent ca vor " prazarii " sau ( nu ) DA !!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează