FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

VIDEO EXCLUSIV // Dezvăluiri din vestiarul Astrei Giurgiu, după ce jucătorii au fost acuzați de blat în meciul cu FCSB: „Ne-am uitat unii în ochii celorlalți”

Mihai Butean - Astra Giurgiu
Mihai Butean - Astra Giurgiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 13:44

Mihai Butean (22 de ani), fundașul dreapta U21, a vorbit în exclusivitate la GSP LIVE despre acuzațiile aduse jucătorilor Astrei, după meciul pierdut cu FCSB (0-2) în play-off.

 

 

Fotbalistul Astrei a mărturisit că s-a simțit jignit de suspiciunile oamenilor din fotbal și a dezvăluit cum au decurs lucrurile în vestiar.

„Te simți jignit când cineva vine și îți spune că tu nu ai dat totul pe teren sau că te-ai dat la o parte, când tu mergi la antrenament zi de zi să pregătești meciul.

După meci, apar anumite concluzii și se spune că le-am dat jocul celor de la FCSB. Asta te supără și este foarte dureros.

În vestiar, ne-am uitat unii în ochii celorlalți și ne întrebam cum e posibil să ni se spună așa ceva când noi am muncit. Toată lumea se simțea jignită. Chiar ne-am implicat și ne-am dăruit până în ultima clipă să facem ceva”, a spus Mihai Butean la GSP LIVE.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV // Cum arată viața unui fotbalist din Liga 1 fără bani » Mihai Butean: „Impresarul a devenit și finanțator” + Greva de la Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
serg_iordan
serg_iordan  •  05 Iunie 2019, 16:59

Ochii

serg_iordan
serg_iordan  •  05 Iunie 2019, 16:59

Ne-am uitat unii in locul altora... întrebători de unde au aflat ăștia...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează