FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea, la un pas să fie arestat! Dezvăluiri incredibile + dialog cu Călin Nistor, procurorul-șef de la DNA: „Florine, din păcate eu sunt stelist”

Florin Prunea ar fi putut fi arestat în 2009, dar a fost achitat până la urmă // FOTO: GSP
Florin Prunea ar fi putut fi arestat în 2009, dar a fost achitat până la urmă // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 14:00

Invitat săptămâna trecută la GSP Live, Florin Prunea, 50 de ani, a relatat momentul în care a fost aproape să fie închis în Dosarul „Mită pentru Arbitri”, caz de corupție în care Cornel Penescu, fost acționar la FC Argeș, și alți oameni de fotbal au fost arestați în 2009.

Legăturile lui Prunea cu Penescu i-au cauzat mari probleme fostului goalkeeper al echipei naționale, care i-a povestit lui Costin Ștucan întâmplări incredibile de la audieri, dar și dialogul pe care l-a avut cu Călin Nistor, acutalul procuror-șef interimar al DNA, la acea vreme procuror șef al DNA Pitești.

„Prima oară am fost la audieri, la «frăgezit». M-am speriat foarte tare. Șansa mea a fost că m-a trimis Platini în Ungaria (nr. când Penescu a fost arestat). L-am sunat pe Călin Nistor, procurorul care mă căuta, și i-am zis că sunt la Budapesta. Mi-a spus: «Am știut eu că fugi din țară». M-am întors peste trei săptămâni, când lucrurile se mai calmaseră. 

Când am fost la anchetă, avocatul mi-a luat buletinul și mi-a spus «Florine, trimite pe cineva să-ți ia apă și țigări, că o să te ia!» Am aruncat buletinul pe jos, sub scaun. Am zis să-l ascund, așa am simțit pe moment.

Stăteam cu Călin Nistor față în față la anchetă: «Florine, din păcate eu sunt stelist» (nr. glumea). I-am răspuns: «Domnule, luați decizii în funcție de echipa cu care țineți? ” Florin Prunea, la GSP Live

Călin Nistor era procuror șef al DNA Pitești la momentul judecării acelui proces, în urma căruia Penescu, acționar la FC Argeș, a ajuns în spatele gratiilor. Prunea a fost până la urmă achitat.

Povestea cazului "Mită pentru arbitri", AICI

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea și o declarație neașteptată: „«Generația de Aur» e vinovată pentru situația fotbalului românesc” » Ești de acord?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mateiserban
mateiserban  •  12 Martie 2019, 18:10

Povesti de "pungaseala". "Am aruncat buletinul sub scaun, asa am simtit eu".....L-am iertat pe Prunea pentru golul ala din Suedia, desi 3 sferturi din tara ***. Eu am inteles ca asa e la fotbal, toat alumea poate sa greseasca. Taica-meu tin minte ca nu contenea sa il injure. Nu facea bine, dar asta ii era nivelul. Dar pentru ce a facut mai departe in viata, pentru cum se comporta ca un *** si un bisnitar si pentru aliantele pe care le-a facut cu cei mai mari escroci din fotbal, nu-l mai iert niciodata. Abia astept ca acest om sa dispara total, este un cancer pentru fotbalul romanesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  12 Martie 2019, 15:36

Daca procurorul glumea,atunci cand a zis"Florine,eu sunt stelist",de ce nu pui ghilimele mai gesepica?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează