FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea și o declarație neașteptată: „«Generația de Aur» e vinovată pentru situația fotbalului românesc” » Ești de acord?

Generația de Aur nu mai e la fel de unită // FOTO: Reuters
Generația de Aur nu mai e la fel de unită // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 15:41

Relațiile dintre membrii „Generației de Aur” nu mai sunt de mult timp la nivelul la care erau în anii '90. A recunoscut-o astăzi Florin Prunea, la emisiunea GSP Live.

Acesta pune prăbușirea fotbalului românesc pe seama disensiunilor apărute în generația lor. 

„Cred, din păcate, că Generația de Aur e principala vinovată pentru ce se întâmplă cu fotbalul românesc. Trebuia să fim mai uniți, dar așa ne-a dus viața. Ne-am despărțit, unii au avut unele interese. Trebuia să fim cum a fost în Bulgaria cu generația celor de acolo și să conducem fotbalul românesc”, a spus Prunea.

Fostul portar a vorbit și despre situația lui Gică Popescu, consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă, care recent a apărut într-o fotografie alături de vechiul său rival Răzvan Burleanu

„Gică Popescu e într-o poziție la Guvern în care trebuie să lucreze cu Federația pentru EURO 2020. Numai în sufletul lui Gică Popescu să nu fii!

Cred cu tărie că Răzvan Burleanu e principalul artizan al arestării lui Gică Popescu. Deci să nu-l judecăm pe Gică Popescu după o poză cu Burleanu. Poate va veni momentul în care va spune care a fost contribuția lui Burleanu la arestarea lui. Mie mi-a spus-o. Lui Gică Popescu i s-au trimis avetismente de două ori să nu candideze”, a declarat Prunea, la GSP Live


*Burleanu și Gică Popescu au apărut recent în aceeași fotografie. Cei doi au fost rivali în 2014 în lupta pentru alegerile FRF, de unde Popescu s-a retras forțat după ce a fost arestat în Dosarul Transferurilor

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea, altercație șocantă cu omul de încredere al lui Răzvan Burleanu: „L-a înjurat pe Hagi, iar eu m-am sprijinit în el! A sunat la 112”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  11 Martie 2019, 07:43

Ba putem ajunge muuult mai jos. Deocamdata suntem pe un loc si nivel de performanta pe un loc de pluton, inca n-am ajuns pe locurile 190 - 200 in clasamente ! Deci se poate mult mai rau. Generatia de Aur are se pare o singura vina pt. nivelul actual, aceea ca s-a retras, trebuia sa joace in continuare, la turnee finale, in grupe C.L. si E.L. etc !

1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Martie 2019, 16:14

Generatia de Aur este de vina pentru ca ne-a invatat,pentru o scurta perioada de timp,ca se poate juca fotbal si la noi si se pot obtine performante! Si de atunci am tot decazut! Asa e ca -i de vina?

traian_v
traian_v  •  10 Martie 2019, 15:35
Postat de Popirlan Ionel pe 08 Martie 2019, 18:56

*** ***,prunea,lupulescu si altii impreuna cu clanul becali,au vrut mereu sa puna mina pe frf...bine ca n-au reusit...se alegea praful,doamne fereste.

Mai mult decat s-a ales deja praful ? Mai rau nu se putea, mai jos nu avem cum sa ajungem.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează