FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea, altercație șocantă cu omul de încredere al lui Răzvan Burleanu: „L-a înjurat pe Hagi, iar eu m-am sprijinit în el! A sunat la 112”

Gabriel Bodescu, în dreapta, alături de Burleanu
Gabriel Bodescu, în dreapta, alături de Burleanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 12:12

Florin Prunea, 50 de ani, a povestit azi, cu lux de amănunte, în direct la GSP Live, altercația pe care a avut-o în 2015 cu Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al FRF, la o întâlnire a Adunării Generale a Federației. 

„Nu m-am bătut cu Bodescu. A fost o Adunare Generală, eram la masă cu Ciocoiu, cu Cristi Munteanu. Bodescu tot venea să se bage în seamă cu noi. Angel Maria Villar (n.r - fost președinte al Federației Spaniole și fost jucător) era foarte apropiat de mine și de Ionuț Lupescu, se afla cu noi la masă.

Probabil cei de la FRF s-au gândit că îl țin pe Angel Maria Villar cu forța la masa noastră. Bodescu a venit, i-am spus să plece, să se ducă la vulcanizarea lui. M-am ridicat la un moment dat pentru că l-a jignit pe Hagi, a spus ceva foarte urât de el. Am avut o reacție necontrolată, l-am înjurat și m-am sprijinit un pic pe el, a fost o împingere reciprocă, doar că eu am împins mai tare. El a sunat la 112”, a spus Florin Prunea, la GSP Live

Vezi și: EXCLUSIV Acuze grave la un an de la alegerile de la FRF: „Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a dat bani! S-au dat milioane de euro cu o seară înainte”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
847153178690789
Ticu Troya  •  11 Martie 2019, 13:17

E ,,greu'' nu-i asa !!? Expresia -nu numai in Ardeal ci si in Moldova si Valahia- este de Ticu sau Tica , tuturor celor pe care-i cheama Dumitru [ Mitica -Tica - Ticu ] cat si celor pe care-i cheama Constantin [ Costica -Tica-ticu ] Hai pa !!

traian_v
traian_v  •  10 Martie 2019, 15:26
Postat de Dragos Bargaoanu pe 08 Martie 2019, 14:08

Ce bine era dacă te'mpingeai mai tare în Kenneth Anderson în loc să prinzi muşte prin poarta naționalei...Azi erai erou! Aşa...mai un mic, mai o fripturică, o garagață pe la sindicat...țaca-paca! Ca "băetzashii"!

Nu neaparat mai tare dar putin mai devreme.

gerularupeimana
gerularupeimana  •  09 Martie 2019, 01:36
Postat de Dragos Bargaoanu pe 08 Martie 2019, 14:08

Ce bine era dacă te'mpingeai mai tare în Kenneth Anderson în loc să prinzi muşte prin poarta naționalei...Azi erai erou! Aşa...mai un mic, mai o fripturică, o garagață pe la sindicat...țaca-paca! Ca "băetzashii"!

Ti-am dat like, dar vina principala acolo a avut-o marele pupator de icoane, asa-zisul cascheta, care l-a tinut pe banca pe Stelea care era foarte bun la jocul aerian si la centrari.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează