FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

VIDEO EXCLUSIV Gabi Torje înapoi în Liga 1! Fotbalistul negociază cu două echipe: „Nu refuz” + Ce spune despre Dinamo

Articol de - Publicat luni, 23 decembrie 2019 14:10

Gabriel Torje (30 de ani) e liber de contract din iulie 2019 după despărțirea de Sivasspor și spune că a avut câteva discuții cu două echipe din Liga 1. Mijlocașul a vorbit și despre situația lui Dinamo.

„Trebuie să-mi găsesc echipă în ianuarie. Sunt liber de contract și vreau să mă reapuc de fotbal. Nu m-a sunat aproape nimeni din Liga 1. Doar cu două echipe am avut discuții, dar nu avansate. Nu refuz o ofertă din Liga 1, dar trebuie discutat”, a declarat Torje pentru GSP.ro.

Torje îl sfătuiește pe Ionuț Negoiță să plătească salariile restante jucătorilor dinamoviști dacă vrea să mai spere la un loc în play-off: „Urmăresc fotbalul românesc. Dinamo trece printr-o perioadă grea. Mai sunt meciuri de jucat. Trebuie să se regleze toate treburile financiare acolo. Atât timp cât nu e liniște din punct de vedere financiar, jucătorii nu vor fi la un nivel foarte bun psihic. Acest lucru poate afecta foarte mult echipa”. 

Gabi Torje a jucat pe Dinamo în perioada 2008-2011, dar și în 2018, când a fost împrumutat în Ștefan cel Mare de la Akhmat Grozny.

Vezi și:

DINAMO // Nici el nu știe ce vrea! Mihai Popescu s-a certat cu șefii „câinilor”, dar a refuzat să plece la un club care îi tripla salariul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
magic4ever
magic4ever  •  23 Decembrie 2019, 23:57
Postat de gabryel28 pe 23 Decembrie 2019, 19:48

Torje un tupeist si un manelist ratat!

Ratat este Ivan care nu merita nici 10.000 euro din cei platiti pe el! Torje are realizari la nationala Romaniei si la cluburile unde a jucat, nu a lustruit banca de rezerve ca Ivan!

dvd1
dvd1  •  23 Decembrie 2019, 22:53

Torjinho petardinho

creeperno999
creeperno999  •  23 Decembrie 2019, 22:49

Vino la dinamo

Vezi toate comentariile (9)
Comentează