FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO // EXCLUSIV Ionuț Lupescu e categoric: „Ajunge! Niciodată nu mă mai întorc în România!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 17:29

Ionuț Lupescu (51 de ani) a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, fiind moderată de Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. 

Fostul candidat la șefia Federației Române de Fotbal a declarat că este exclusă varianta ca el să revină în fotbalul românesc, după dezamăgirea trăită în 2018, când a pierdut alegerile în detrimentul lui Răzvan Burleanu.

Niciodată nu mă întorc! Gata! Am oferit o dată ajutorul, dar dacă nu s-a vrut, nu mai vin. Ajunge! De ce să vin? Să mă înjure și să mă trădeze?

Burleanu? Nu știu și nu vreau să discut. Nu mă interesează. Sper să facă treabă, dar văd că nu apare nimic de nicăieri. Important este să ne calificăm la acest European. Fără falsă modestie, eu și Mircea Sandu am încercat să aducem acest EURO la București, atunci când a apărut ideea asta. Deci ar fi păcat să nu jucăm aici.

Am avut o contribuție la câștigarea organizării, normal. Era normal să ajutăm. Era normal să mă duc peste Michel Platini să jucăm și la București, să-l bat la cap. Nu era păcat? 

Avem 4 finale de Champions League aici. Sunt foarte mulți români care merg la meciuri prin toată lumea. Mulți îmi cer bilete, când pot să-i ajut o fac. De ce să călătorești când ai totul la București și poți să vezi un EURO? O să fie un eveniment deosebit”, a declarat Lupescu, în dialogul cu Ovidiu Ioanițoaia.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU IONUȚ LUPESCU

VEZI ȘI:

CRAIOVA // Victor Pițurcă și Mihai Rotaru nu sunt pe aceeași lungime de undă! Craiova pregătește meciul cu FCSB într-o atmosferă tensionată

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
energydrik
energydrik  •  20 Decembrie 2019, 12:52

Cred ca Burleanu s-a distrat cu tine doar pentru simplul fapt ca erai patat, mozolit, negru .. rau de tot. A fost cumsecade cu tine, ti-a spus din start sa nu te bagi in competitie ca o sa faca dezvaluiri, nu ai ascultat si "ai fost ciuruit". Acum, ai o imagine si mai urata, cu minciunile precum ca ai renuntat la job-ul de la FIFA, cu furtisagurile facute in era Sandu la liga, compania de publicitate, ceasuri de lux. Nici Burleanu nu a facut mare lucru, tu nu faceai nici pe jumatate! Doar veneai sa dai de lucru la fostii colegi din "generatia de aur" ... ca sunt o gramada lesinati de foame!

753720451412471
Andrei Ionescu  •  20 Decembrie 2019, 09:52

Comentarii răutăcioase de papagali-burlesti.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  20 Decembrie 2019, 07:53

Te-ai suparat ca magarul pe sac.OK,poate ca ai fost invins de mafia din societatea romaneasca,dar nici noi suporterii,iubitorii de fotbal nu suntem convinsi ca meritai sa fii sef la FRF.Daca in calitate de jucator ai fost destul de bun la vremea ta,ca antrenor ai inceput in tara si ai dezamagit ,iar ca manager nu-mi aduc aminte sa fi facut ceva pentru fotbalul romanesc.Si atunci cum vrei sa aiba lumea incredere in tine.Stai in tara ,dute la Dinamo,echipa care te-a lansat si te-a facut om si pune umarul la redresare,creste jucatori,organizeaza clubul,obtine rezultate si lumea te va aprecia.Nimeni nu-ti va da credit,doar pe un program scris pe o hartie chioara fara acoperire in fapte.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează