FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu explică de ce nu a mai candidat la șefia FRF: „Atunci a început teroarea!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 13:28

Mircea Sandu (67 de ani), fost președinte al FRF, a fost prezent miercuri la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia. 

Sandu a dezvăluit care au fost motivele pentru care a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat la șefia FRF în 2014, după 24 de ani în care a fost președinte. 

„N-am mai continuat, pentru că întreaga familie m-a rugat să nu mai candidez. După ce-am câștigat procesul cu Loteria, am primit semnale. Și a început teroarea pentru familie. A început teroarea! Și-am înțeles în 2010 că dacă eu nu ies să îmi anunț renunțarea pentru un nou mandat de președinte FRF, mă așteaptă alt mandat (n.r. mandat de arestare)!  

Și dacă vă uitați la o emisiune de acum opt luni de pe Realitatea, Adrian Mititelu a spus că fost la Narița, la procurorul de caz, care i-a spus că a doua zi ne arestează pe mine și pe Dumitru Dragomir!

Eu, de fapt, m-am luptat de unul singur. Am deschis în 2003- 2004 primele procese împotriva Loteriei Române și a caselor de pariuri. Suntem singura Federație și singurul președinte care au reușit ca pe Legea 69 să obțină 20% din încasările Pronosport. Eu am fost singurul! Și-am câștigat 20 și ceva de milioane de euro. S-a spart pușculița cuiva și atunci au început amenințările! Mi s-a dat de înțeles că e mai bine să mă retrag. Așa am simțit”, a declarat Mircea Sandu la GSP. 

Vezi mai jos emisiunea integrală

VEZI ȘI: 

VIDEO EXCLUSIV Mircea Sandu, afirmație în premieră în emisiunea Prietenii lui Ovidiu: „SRI și DNA m-au ascultat, fotografiat și filmat!" + Totul despre Cooperativă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
caoradea
caoradea  •  09 Noiembrie 2019, 19:19

S-a.luptat singur ? Dar cooperativa ce a facut ? Saracul. S-a imbogatit necinstit si inca el se simte vanat. Nu inteleg de ce ies dupa 10 ani toti cei care au luat o groaza de bani pe cai neortodoxe. Nu pot sa scriu altfel, ca gsp imediat "modereaza". Ar trebui sa se rwtraga si ***, mai au tupeu sa vbeasca. Sa se bucure ca a scapat de puscarie. Ce *** de sistem a fost... Nici cel de azi nu e f diferit, dar a lor a profi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138029430938823
Raluca Esanu  •  09 Noiembrie 2019, 16:39

Sandule, ca fotbalist ai fost bun, dar ca manager la FRF ai fost un hot de tot ***, asortat perfect cu militianul cufurit de la Liga. Aveti pe constiinta desfiintarea unor cluburi puternice, Craiova, Rapid, Arges, inclusiv cel la care te-ai afirmat ca sportiv, Sportul Studentesc. Nici cancerul nu te mai doreste, *** ce esti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1213785285311900
Adrian Ionica  •  09 Noiembrie 2019, 15:49

O lipitoare a generatiei de aur, unul care a stiut doar sa fure si merita loc la jilava vine sa faca pe victima ...rusinee!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează