FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

VIDEO EXCLUSIV Valeriu Iftime, primul patron din Liga 1 care trece la mașină electrică: „Îmi ofer un exemplu mie”

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 07:00

Valeriu Iftime (59 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, a fost invitat în această săptămână la GSP Live, unde a vorbit fără secrete despre activitatea sa în fotbal și în domeniul afacerilor. 

La fel cum s-a întâmplat și ultima oară când a fost prezent la GSP Live, Iftime, un afacerist cu o avere estimată la 20-22 de milioane de euro, și-a făcut apariția la sediul GSP cu metroul. Patronul lui FC Botoșani a dezvăluit apoi că intenționează să-și cumpere o mașină electrică. 

„Nu e modestie, e o stare de normalitate să folosești metroul atunci când e cea mai bună cale de transport. Chiar și troleibuzul. Și foarte important, am un proiect personal legat de decarbonare. 

Sunt chitit să-mi iau o mașină electrică și să mă ocup foarte serios de aceste lucruri care țin de educația în domeniul eficienței energetice și a consumului cât mai mic de resurse.

Îmi voi lua o mașină electrică, mă ocup de lucrul acesta. Lucrez în partea aceasta de eficiență energetică și o să caut o mașină electrică pentru a-mi da un exemplu mie, mai întâi”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live.

Vezi și: 

Tesla a atins o bornă uriașă: 1.000.000 de mașini produce! Anunțul făcut de Elon Musk + planul gigant pentru 2020

EXCLUSIV VIDEO Valeriu Iftime e categoric și cere VAR în Liga 1: „Suntem primitivi! Mă ocup eu, mă plătește LPF după”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Martie 2020, 08:07

Bre Valeriule, imi schimb impresia de 'supus' al lui Becali. Da-le o palma, un exemplu + tuturor milionarilor care se dau mari cu sofer la stanga lor si care n-au depasit 130 km/ora desi masina lor e un bolid prea platit si exagerat de scump. La ce bun? Epoca exemplelor ecologice si intelepte a sosit de mult. Dar nu e prea tarziu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează