FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CS U CRAIOVA

VIDEO Fază controversată la Petrolul - CS U Craiova » Oltenii au cerut eliminarea unui ploieştean

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 21:38

CS U Craiova a marcat golul victoriei contra celor de la Petrolul, 2-1, după un penalty transformat  de Pablo Brandan.

În minutul 49, Nuno Rocha a scăpat spre poarta lui Pecanha şi a fost faultat de fundaşul Ipsa.

Arbitrul Cristi Balaj a acordat penalty, iar Ipsa a primit cartonaşul galben, deşi l-a faultat din spate pe Rocha, iar acesta ar fi rămas faţă în faţă cu Pecanha, în situaţie iminentă de a marca.

Jucătorii Craiovei au protestat şi i-au cerut lui Balaj să-l elimine pe Ipsa, dar arbitrul a rămas la decizia iniţială.

Vezi aici faza

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
ph81luc
ph81luc  •  18 Martie 2015, 09:48
Postat de gerulozaurus pe 17 Martie 2015, 22:14

mda, arbitrul era intr'un unghi din care pentru el rezulta ca ultimii doi petrolisti sunt pe aceeasi linie, aici trebuia sa intervina cel de linie si sa'l anunte ca jucatorul Petrolului era in postura de ultim aparator

Dupa regulamentul actual se da rosu la fault din spate din postura de ultim aparator, dar se discuta la nivelul FIFA despre scoaterea acestei reguli. E cam mult ca o echipa sa fie sanctionata asa de drastic si se strica echilibrul. Cred ca se va scoate rosul daca faultul e in careu si va ramane doar daca e in afara careului.

ph81luc
ph81luc  •  18 Martie 2015, 09:44

Eu nu sunt sigur nici ca a fost fault, dar ca trebuia si rosu. Bine, poate fiind petrolist sunt subiectiv. Dar vreau sa scoateti in evidenta si penalty-ul neacordat cand Geraldo a fost impins clar in careul Craiovei cand a sarit la cap la o minge. Nu zic ca dadeam gol din 11m ala ca n-am dat nici din celalalt pe care ni l-au acordat, dar daca e sa se joace corect asa sa fie.

romario
romario  •  17 Martie 2015, 23:25
Postat de capitanul23 pe 17 Martie 2015, 22:04

Din 1947 ''fluierasii'' intotdeauna au avut un cuvant greu de spus in stabilirea ierarhiei in clasamentul campionatului Romaniei . Toti care au facut fotbal de la Liga 3 in sus stiu foarte bine ce se intampla in fotbalul Romanesc si totul este un tabu dar nu mai este mult pana va interveni DNA si in acest domeniu cu adevarat si sa te tii atunci ''surprize'' !!!

AR TB SA INTERVINA DNA , CAM MULTI INSOLVENTI , UNDE SE DUC DATORIILE , BANII ??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează