FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Filip, eliminat de arbitrul Bârsan în minutul 40 » Ți se pare corectă decizia?

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 februarie 2016 22:20

Steliano Filip a fost eliminat de Marcel Bârsan în minutul 40 al partidei cu Astra, când l-a agățat din spate pe Boudjemaa, care scăpase singur spre poarta lui Dinamo.

VIDEO CU FAZA

Arbitrul partidei i-a arătat fără ezitare "roșu" lui Steliano Filip, iar decizia i-a înfuriat nu doar pe suporteri, ci și pe cei de pe banca lui Dinamo.

"Din punctul meu de vedere este o situație iminentă de gol, Boudjemaa era perpendicular pe poartă”, a spus Florin Bratu la Digi Sport.

”Jucătorul vine din spatele lui Filip, îi ia fața, astfel că este o mare greșeală a jucătorului de la Dinamo. Și eu zic că eliminarea este corectă”, a declarat și Gabi Balint.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
gutza23
gutza23  •  29 Februarie 2016, 09:05
Postat de dinamo_fan pe 29 Februarie 2016, 02:10

Daca a dat fault e rosu. Ca poate a fost un pui de offside...poate. nu e perfect unghiul si oricum ar fi un offside mic la care se da credit atacului. Nu-mi dau seama ce face Filip acolo, e posibil ca Boudj sa fi si simulat. Poate cu o reluare cu incetinitorul se vede exact ce e acolo insa in dinamica jocului e fault si rosu. Si daca prin absurd nu ar fi fault sau ar fi offside mic arbitrul oricum a luat cea mai logica decizie. A dat 1-2 galbene usor in acest meci, in rest nota 10 pentru arbitru. Filip cred ca trebuia sa-si continue alergarea in paralel cu jucatorul.

simulare nu e in nici un caz,se vede clar cum il trage! dupa meciul asta singura scapare a lui filip este ca e inca in angrenajul nationalei si are posibilitatea sa mearga la euro altfel etape bune domnul filip ar fi capitanul rezervelor la dinamo

iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  29 Februarie 2016, 08:47

Nu cred că este nimic de comentat la faza asta, "roșu purpuriu"; că poate dadea sau nu gol este o altă poveste.... (poate dadea ca rotariu, de ce nu la lăsat?)

1615510982050748
Corneliu Dumitrascu  •  29 Februarie 2016, 08:17

@dinamo-fan-te felicit ptr comentul tau desi sint stelist.daca toata lumea ar fi atit de obiectiva,fotbalul ar ajunge departe.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close