FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA - CS MIOVENI 3-1

VIDEO Fotbal de B! » Voinţa a evitat abia în partea a doua ruşinea unei înfrîngeri în faţa Mioveniului

Popa a marcat golul egalizator în meciul cu Mioveni
Popa a marcat golul egalizator în meciul cu Mioveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 18 mai 2012 23:01

Sibiul şi Mioveniul au jucat ieri doar pentru statistică, ambele echipe fiind retrogradate înainte de primul fluier al "centralului" Dorian Micloşină.

Ultima reprezentaţie a elevilor lui Alexandru Pelici pe prima scenă a fotbalului românesc a interesat numai vreo 200 de spectatori, astfel că atmosfera la tragerea cortinei a fost dezamăgitoare. Năstăsie (5) le-a mai dat fanilor un motiv de dezamăgire în startul meciului, după ce a reuşit să-l învingă pe Zăvoi cu un şut din interiorul careului. Verzii au forţat pînă la pauză, dar nu au găsit soluţia pentru a deschide lacătul porţii apărate de Popescu.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO!

Cifrul a fost oferit la pauză de Pelici, pentru că ardelenii au intrat mult mai montaţi în mitanul secund, iar Iulian Popa a găsit rapid egalarea (49). Ultima treime a partidei i-a aparţinut lui Zăgrean. Atacantul împrumutat de la Poli Timişoara a reuşit desprinderea cu o lovitură de cap în plasa laterală (57), apoi a închis meciul în urma unei faze confuze în careul oaspeţilor (68).

Voinţa şi Mioveniul merg la braţ în liga secundă, dar fanii sibieni trăiesc cu emoţii următoarele luni pentru că în oraş s-a vorbit tot mai des în ultima perioadă despre desfiinţarea echipei. Nici clubul argeşean nu stă pe roze, situaţia financiară a fotbaliştilor lui Marin Radu II fiind efectiv disperată.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
alexfcp
alexfcp  •  19 Mai 2012, 13:57

Ma bucur ca ati retrogradat.....oricum nu meritati sa fiti in Liga 1

catalins97
catalins97  •  19 Mai 2012, 13:03

prosti mai sunteti ba ziaristii lui peste :)) pai aveti rubrica cu ''pariuri negre'' sau ceva de genul, iar cand e un aranjament clar in fata voastra nu vedeti! amandoua echipele erau lesinate-lesinate! 2p/1f la pariuri le-a mai salvat vara asta :)) m-a salvat si pe mine cu o croaziera, nu mai platesc eu,plateste stanley ;) PS: sa nu cumva sa banuiti ca la dinamo astra vor fi multe goluri sau 2/1, 1/2, la fel si la petrolu cu sportul!! in nici un caz!! doamne fereste!

tiberyus28
tiberyus28  •  19 Mai 2012, 01:49

200 de suporteri? Poate ati vrut sa scrieti 2000

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close