FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI SFÂNTU GHEORGHE

VIDEO+FOTO Brutal! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional: accidentare-horror în meciul FCSB - Sepsi

FOTO: Capturi +9   FOTO
FOTO: Capturi

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 21:08

O accidentare teribilă a avut loc în prima repriză a partidei dintre FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe, doi dintre jucătorii ospeților ciocnindu-se extrem de brutal la o fază care nu anunța nimic.

camera Vezi AICI video cu faza! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

În minutul 16, Benjamin Kuku s-a lovit în urma unei sărituri. S-a ciocnit violent cu Milovan Petrovikj, colegul său. Ambii au avut nevoie de intervenția medicilor, două ambulanțe făcându-și apariția pe teren.

Jucătorii celor două echipe s-au speriat de intensitatea impactului și au solicitat o cât mai rapidă intervenție a echipajului de pe cele două ambulanțe. În cele din urmă, cei doi jucătorii și-ai revenit, însă doar Petrovikj a continuat meciul.

Kuku voia să reintre, a făcut o criză de nervi, dar medicul de pe ambulanță a insistat ca el să nu joace. Jucătorul făcut niște gesturi nervoase și abia a fost înduplecat de propria echipă să fie trimis la spital pentru investigații suplimentare.

În cele din urmă, Kuku a acceptat să fie transportat la spital, iar Eugen Neagoe l-a înlocuit cu tânărul Yasin Hamed.

 
Accidentare horror în meciul FCSB - Sepsi

Accidentare horror în meciul FCSB - Sepsi A vrut să intre înapoi pe teren și a făcut o criză de nervi în drum spre salvare: http://bit.ly/2BPZ23O

Posted by Gazeta Sporturilor on 25 Februarie 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bumix
bumix  •  26 Februarie 2018, 10:03

DACA SINT ATITEA ACCIDENTE SI DEGERATURI SI INGHETURI DE CE SE MAI JOACA IN CUPA ETAPA ASTA CHIAR CIND VA FI CEL MAI FRIG?? CE VINE CAMPIONATUL MONDIAL PT. NOI . ? NU AVEM TIMP PINA IN IUNIE? CUM SE VA JUCA MIERCURI LA SIBIU CIND VOR MINUS HAHA ,,,,SI IN APRILIE MAI NE UITAM LA SARITURI CU SCHIURILE

merace
merace  •  25 Februarie 2018, 22:19

Ce mai circ! Despre performanta Iasi-ului ca a intrat in play-off, nu scrie nimeni! Halal jurnalism sportiv, centrat pe firmele de rating! :D hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează