FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - PANDURII 0-0

VIDEO+FOTO Căldură mare, mon cher! Voluntari și Pandurii au remizat, 0-0, sub arșița unui soare nemilos

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2015 00:00

"Termometrul spune: la umbră 33 de grade Celsius. Subt arșița soarelui se opreşte o birje" este începutul schiței "Căldură mare" a lui Caragiale, dar poate fi și deschiderea piesei puse în joc ieri de Voluntari și Pandurii, pe "scena" din Ștefan cel Mare, desigur fără birjă.

Cele două echipe s-au dovedit însă a fi doi actori mediocri, spectacolul oferit fiind unul fără sare și fără piper. Deși gorjenii au început puțin mai alert partida, orice acțiune s-a stins în preajma careului lui Balauru, fără ca poarta să fie pusă în vreun fel în pericol. Nici echipa ilfoveană, încurajată de o galerie zgomotoasă de aproximativ 50 de fani nu a fost mai brează.

Click aici pentru VIDEO și FOTO!

Totuși, prin minutul 41, o combinație între Dinu Todoran și Adrian Bălan a dat naștere celei mai importante ocazii a meciului. Poate singura ocazie reală a partidei! Todoran l-a pus pe Bălan în situație de unu la unu cu Mingote, dar gradele din termometre au făcut ca fundașul Șandru să îl ajungă din urmă pe ilfovean și să îl incomodeze suficient ca acesta să șuteze pe lîngă poartă. În rest, Dinu Todoran și-a arătat cei 36 de ani prin faptul că nu a putut duce pînă la sfîrșit primele 45 de minute și a fost schimbat cu un minut înainte de pauză cu Călințaru.

Au început să joace la umbră

În partea secundă, elevii lui Iordănescu s-au mai trezit la viață, probabil ajutați și de umbra așternută o dată cu trecerea timpului. Momcilovici putea deschide scorul în minutul 61, cînd a avut o incursiune din flancul stîng, ajungînd față în față cu portarul, dar a tras slab, direct în Balauru.

După aceea, treptat, s-a revenit la jocul apatic din prima repriză, ambele echipe parcă fiind cu gîndul mai mult la dușurile reci de la sfîrșitul jocului decît la traseele desenate de antrenori.

Rapidiști în tribună

Meciul de aseară a fost urmărit de la tribuna oficială de atacantul Rapidului, Daniel Pancu, 37 de ani, acesta fiind bun prieten cu președintele lui FC Voluntari, Dan Leasă, care este recunoscut drept un suporter înfocat al giuleștenilor. Pe lîngă Pancone, a mai fost prezent și fostul antrenor al Rapidului, Viorel Moldovan, actual secund al lui Anghel Iordănescu la echipa națională.

A refuzat să comenteze

La ora de start a partidei, termometrul a arătat peste 35 de grade Celsius. În aceste condiții, comentatorul Dolce Sport, Vlad Enăchescu, a refuzat să comenteze partida de la fața locului, susținînd că în cabina unde ar fi trebuit să stea, una care nu era dotată cu aer condiționat, temperatura se apropia de 50 de grade Celsius. Meciul a fost astfel comentat din studio. "Nu e nici un protest, e doar un semnal de alarmă. Vrem ca și cluburile de fotbal să-și respecte partenerii", a spus Enăchescu, cel care este și directorul general al postului.

"Mă nemulțumește atitudinea jucătorilor mei. Nu putem da vina pe căldură, trebuia să cîștigăm. Cred că de la unii dintre ei am eu pretenții prea mari"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

caseta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează