FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

VIDEO+FOTO Corespondență din Slovenia » Primele probleme cu aparatura de ultimă generație a dinamoviștilor! + Cum s-a prezentat Contra la antrenament

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +10   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 21:59

Sesiunile de antrenament din cadrul cantonamentului lui vor fi monitorizate GPS, cu ajutorul unei aparaturi de ultimă generație ale firmei germane EVO, însă "câinii" au avut deja primele probleme cu tehnologia.

Un expert german s-a străduit astăzi să repare problema cu sateliții a aparaturii, în ziua în care dinamoviștii au apelat prima oară la supravegherea video.

Cosmin Contra a făcut astăzi antrenament tactic și, la fel ca în prima zi de cantonament, a intrat la jocul cu mingea alături de fotbaliștii săi. Antrenorul le-a cerut implicare jucătorilor.

Repoterul Gazetei prezent în cantonamentul lui Dinamo l-a văzut liniștit, în ciuda zvonurilor legate de o eventuală plecare de la Dinamo.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
reddogsv
reddogsv  •  18 Iunie 2017, 02:22

,, l-a vazut linistit" pe Contra? Nu zau? De ce n-ar fi daca tot pleaca? Poate asta e chiar cauza. Multumim ***! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează