FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - VOLUNTARI 0-1

VIDEO+FOTO Faza zilei la Chiajna, cu Mutu în prim-plan » Aplauze din tribune, critici de la Panduru: "Nu credeam să văd așa ceva" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 20:18

Adrian Mutu a câștigat primul său meci ca antrenor la Voluntari, scor 1-0, la Chiajna. Tehnicianul își felicită jucătorii și recunoaște că a avut emoții. 

"Îi felicit pe băieți pentru atitudinea de care au dat dovadă, au jucat din inimă. Să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu am făcut nimic măreț, am luat 3 puncte, e prima treaptă.

Am avut emoții mari, uneori îmi venea să intru în teren. E altceva acum. Le-am cerut băieților să uite perioada neagră pe care au avut-o.

Ion Moldovan m-a debutat atât ca jucător, cât și ca antrenor. Îi urez baftă, sper să facă lucruri bune unde va fi. Vreau să-l felicit și pe Lazăr, am nevoie de astfel de jucători, cu experiență, sunt secunzii mei din teren", a zis Adrian Mutu la TV Digi Sport.

PANDURU L-A "ÎNȚEPAT"

Adrian Mutu a fost protagonistul unui moment inedit în repriza a doua, în momentul în care o minge se îndrepta către el. A arătat  că nu și-a pierdut calitățile și a încercat un stop pe piept, chiar dacă era îmbrăcat la 4 ace. VIDEO cu momentul

Spectatorii au aplaudat gestul tehnic, însă Panduru, prezent în studioul TV Telekom Sport, s-a amuzat pe seama lui:

"Nu credeam să văd aşa ceva. Nu îl încurcă nimic. Chiar nu mă aşteptam. Nu avea voie niciodată să facă aşa ceva. Chiar dacă ai costum, trebuie să faci stopul bine".

sco 6325

sco 6326

sco 6327

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
954726921262389
BO DY  •  22 Aprilie 2018, 09:39

Bai panduru.....tu nu ai fost niciodată vreo scula de fotbalist. Indiferent ce a facut Mutu cu viața lui extrasportiva ,tu nici macar nu exiști ca fotbalist în comparație cu el.In afara de a sta in studio sa comentezi ce fac altii,mai stii si altceva?Dacă ai cojones iesi in iarba si antrenează...dar sti ca nu te tine.

ludasmatyi
ludasmatyi  •  22 Aprilie 2018, 09:25

Asteptati continuarea....

cris210
cris210  •  21 Aprilie 2018, 21:57

nu mai are curea ... că nu mai avea găuri ... că doar e la capăt ... :))))))) Și câtă talpă are la pantofi ... Oare toată viața lui a fost chinuit de vreun handicap al vreunei dimensînălțimi ;))... Devine explicabilă creta ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează