FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - ASA 1-0

VIDEO+FOTO Fazele care decid campioana » Colțescu a făcut praf meciul Stelei, Hațegan nu a dat două penaltyuri la meciul lui ASA!

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2015 19:48

Meciurile jucate de Steaua și ASA Tg Mureș au fost pline de faze controversate. Partida dintre Steaua și Chiajna a fost arbitrată de Sebastian Colțescu, în timp ce meciul ASA-ului a fost oficiat de Ovidiu Hațegan

Steaua, penalty contestat. Chiajna, două goluri controversate

La jocul dintre Steaua și Chiajna, arbitrul Sebastian Colțescu a acordat destul de ușor un penalty campioanei, lucru contestat de jucătorii ilfoveni.

În minutul 28, Dragarski a intrat prin alunecare la Chipciu în interiorul careului și "centralul" a arătat punctul cu var, deși balonul pare să fi fost atins de fotbalistul Concordiei înainte de a-l faulta pe stelist. VIDEO

Meciul a continuat să aibă parte de faze controversate, iar în minutul 52, Colțescu a acordat din nou penalty, însă de această dată pentru Chiajna. Florea a căzut la un duel cu Guilherme fix pe linia careului de 16 metri, iar "centralul" nu s-a ferit să dicteze lovitură de la 11 metri. VIDEO

Ion Crăciunescu, fostul arbitru, a vorbit la Digi și consideră că ambele penalty-uri au fost acordate corect: "Îi dau credit arbitrului".

Steliștii s-au inflamat și la golul doi al Chiajnei, produs în urma unei lovituri libere acordate ușor pentru un henț inexistent!

Două penaltyuri ratate de Hațegan

Repriza a doua a meciului dintre Gaz Metan și ASA Tg. Mureș, încheiat cu victoria Mediașului, 1-0, a avut parte de o fază contestată de jucătorii oaspeților.

În minutul 57, un jucător al lui ASA a trimis o minge către un coechipier, însă la capătul centrării se afla și fundalșul gazdelor, Ionuț Buzean, care a sărit la cap.

Reluările TV au arătat că jucătorul medieșean a atins balonul cu mîna, dar există o problemă. Faza este controversată deoarece, în momentul săriturii, Buzean se afla în careu, dar aterizarea a făcut-o în afara acestuia.

Și medieșenii au contestat o decizie a arbitrului Ovidiu Hațegan. În minutul 79, gazdele au solicitat un penalty la un presupus henț în careu al lui Gorobsov. Crețu a centrat în careu, Gabi Mureșan a respins cu capul, iar mingea s-a dus în mîna lui Gorobsov. VIDEO

Steaua ocupă locul secund în Liga 1, cu 64 de puncte, la o lungime în spatele liderului ASA.

 Meciurile următoare ASA:

ASA - Petrolul
Astra - ASA
ASA - Oțelul

Meciurile următoare Steaua:

Brașov - Steaua
Steaua - Botoșani
CSMS Iași - Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
rozu
rozu  •  11 Mai 2015, 20:27

daca si acest arbitraj al lui hategan este contestat si criticat, inseamna ca am luat-o razna rau de tot. la coltescu nu mai mira nimic pe nimeni, asta este dintre cei corupti pana in ultima celula sten, alaturi de kovacs, petrescu, tudor si tatal lor, deaconu!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Mai 2015, 19:53
Postat de bobbytza42 pe 10 Mai 2015, 23:11

vezi ca esti prost?asa de avantajata e ASA cum a fost si Steaua campionatul trecut...va ofticati ca ia campionatul o echipa din provincie?mai bine ASA decat petardele de la FCSB...

***.HOTII DE LA ASA SA CASTIGE TITLU ?? TOT NU IL VOR CASTRIGA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steauaucl
steauaucl  •  11 Mai 2015, 14:21

acest 2-2 sa produs din cauza ca ASA a pierdut ..daca ASA castiga ATUNCI SI STEAUA ar fi fost arbitrata corect !!! eu unul m-am lamurit ce se urmareste in acest campionat si jur ca nu am sa ma mai uit la nici o partida din liga 1 atat timp cat avem o conducere mafioata la FRF iar arbitrii executa ca niste calai !!! sa de-a bunul D-ZEU ca toti vinovatii sa putrezeasca in inchisori !!!

Vezi toate comentariile (80)
Comentează