FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-1

VIDEO Gică Hagi a făcut o criză de nervi! S-a ridicat și a ieșit val-vârtej: "Cum ce a jucat Viitorul, mânca-ți-aș?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 10:29

La conferința de presă de după meciul Viitorul - Astra, 1-1, Gică Hagi a avut o reacție nervoasă, fiind nemulțumit de criticile aduse jocului echipei sale.

După meci Hagi a aflat că Viitorul a fost criticată, iar la conferința de presă a stat foarte puțin, potrivit TV Telekom Sport.

La ieșirea din sală, în dreptul ușii, Hagi s-a întors către reporteri și către un angajat de la Viitorul și a avut un monolog în care și-a vărsat nervii.

"Mă scuzați, dar asta e. E mai bine așa. Niciunul să nu amintească de câți jucătorii face Viitorul și cum joacă? Domină și are posesie. Vorbesc și zic «Dom'ne, ce a jucat Viitorul?» Cum ce a jucat mânca-ți-aș? A construit, a pasat! Chiar nu vedeți fotbal? Voi ce vreți? Ce rost are să mă mai prezint?", a fost discursul lui Gică Hagi.

Vezi AICI video cu momentul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Mai 2018, 07:18
Postat de gigelos pe 05 Mai 2018, 15:03

Probleme cu Hagi .Mari probleme . Ma uit si nu imi vine sa cred , era bustul lui acolo in sala de conferinte . Omul nu e normal la cap . Cum sa treci toata ziua , buna ziua pe langa tine , Salut Gica , Hai norc regele meu . Mimeaza modestia dar ... un Gigi mai mic . In loc sa zica luati ba asta de aici , sant viu , am treaba , sa-l aduceti dupa ce oi muri ... omul e dus , ii cautam tot felul de motive dar e dus . Cel ce l-a scos si a calmat , a asezat lucrurile acolo e Bivolaru , fara el era varza . Cum sa-l tratezi asa pe Nea Gigi Multumescu . Pentru ca a tras de timp . Capitanul echipei cu dosul in poarta ... Cum sa stai ma cu bustul tau de bronz in locul unde muncesti zi de zi ? Nici macar prea bine facut . Cred ca rad copiii aia pe la spate lui .. . De fapt a vrut statuie si-a facut statuie

pai nu stiu cum, dar asa l-a tratat mereu pe nea Multescu, nu am inteles de ce! la meciul de pomina cu Rambe de l-a impins pe Hagi si meleul creat, in vestiare la fel , urla Hagi la nea gigi Multescu de parca era ultimul om! cu dan albitru si ceilalti se pupa, chiar daca toti fac acelasi lucru cand sunt avantaj, trag de timp, doar cu Multescu are ce are! aia cu statuia e tare! sunt curios daca si-a facut singur sau a fost careva care i-a urmai indemnul cu "sa ne faceti statuie!" si i-a facut una! una peste alta, Hagi imbatraneste si o ia randeaua! :D

tam11
tam11  •  05 Mai 2018, 18:48

hagi,ai fost un mare fotbalist,dar ca om esti ca si becali,cioban

gigelos
gigelos  •  05 Mai 2018, 18:21
Postat de Sorin Dreyer pe 05 Mai 2018, 17:58

Dus esti tu mai Gigelos! Cine esti tu sa critici pe altii,in special pe Hagi? Omul a fost cel mai bun fotbalist roman ever,a jucat la Real si Barcelona,iar ca antrenor a castigat Campionatul cu o echipa de pusti!Tu cu ce te lauzi in viatza ta fotbalistica,ai luat Balonul de aur,ai castigat Cupa Campionilor? Tu nici pe maidanul din spatele casei nu ai dat vre-un gol! Toti smecherii de doi lei va bagati singuri in seama.Sunteti niste nulitati,nu va cunosc nici macar vecinii!

@Sorin Dreyer - era bustul lui acolo ? Unde lucrezi ? Proprietarul are bust în birou ? N-am văzut asta niciodată. Nici tu , stai potolit .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează