FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ

VIDEO Gică Hagi, încă o conferință savuroasă! Declarații geniale: „E ca atunci când Hagi a plecat și a lăsat un gol la națională”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 18:24

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a vorbit înaintea meciului cu CFR Cluj de duminică, de la ora 20:30, partidă în care revine pe bancă după suspendare. La fel și Dan Petrescu la campioana României. 

  • Viitorul - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„Mă bucur când sunt pe bancă, îmi place să fiu pe bancă. Viitorul e singurul club din România care de patru ani şi ceva are acelaşi antrenor. 

Când un om stă atâta timp înseamnă că şi-a pus amprenta şi când el lipseşte de acolo e ca şi cum a jucat Hagi 18 ani la echipa naţională şi când a plecat de la echipa naţională a lăsat un gol. Revin pe bancă şi atât. Restul nu are rost”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă. 

„Regele” e convins că echipa sa va avea un meci foarte greu cu CFR Cluj: „Meci acasă, meci mare, cu o echipă foarte bună, cu o echipă europeană, din toate punctele de vedere. O echipă care a demonstrat că e foarte bună, cu un antrenor experimentat şi cu ambiţia să câştige fiecare meci. 

Noi încercăm să fim noi, să ne luăm cele 3 puncte. Ar fi 3 puncte importante pentru noi, în lupta noastră de a intra în play-off. Nu-mi doresc foarte multe ocazii, îmi doresc să câştigăm, să luăm cele 3 puncte şi să marcăm, pentru că, cu siguranţă, dacă vrei să câştigi, trebuie să marchezi.  Va fi greu cu CFR, dar am încredere că echipa poate să facă, pentru că suntem o echipă care marcăm în acest an foarte mult”. 

Citește și

FCSB - DINAMO // „Prințul” Adrian Cristea, fără milă la adresa „câinilor”: „Vă dați seama unde s-a ajuns?! Poate doar Nistor ar fi avut loc în echipa de pe vremea mea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  06 Octombrie 2019, 10:00

De aceasta data ton moderat si de buna cuviinta. Meciul e greu pentru Viitorul. Ca si pt CFR de altfel. Vad un egal final.

flojo
flojo  •  06 Octombrie 2019, 07:45
Postat de flojo pe 06 Octombrie 2019, 07:45

Așteptăm explicatiile despre oamenilor cu fariseul!

*omeniile

flojo
flojo  •  06 Octombrie 2019, 07:45

Așteptăm explicatiile despre oamenilor cu fariseul!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează