FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 4-0

VIDEO Gică Hagi sare în apărarea lui Ianis și a lui Răzvan Marin: „Săracii copii! Vrem să distrugem tot? Acolo antrenorul comandă”

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 10:53

Viitorul a câștigat fără probleme meciul cu Voluntari, scor 4-0. La final, Gică Hagi a sărit în apărarea lui Răzvan Marin și a lui Ianis Hagi.

Răzvan Marin (23 de ani) are mulți contestatari după primele meciuri la Ajax Amsterdam, în timp ce Ianis Hagi (20 de ani) nu a jucat în ultimul meci al celor de la Genk. „Regele” cere răbdare în privința celor doi.

„Avem un jucător care joacă la Ajax titular, care face lucruri importante şi vorbim de ce zice un Gigel sau Ionel despre el. În loc să ţinem cu jucătorii noştri, în loc să ne bucurăm de ei, că sunt la Ajax, la Genk, noi îi criticăm. 

O să vină şi rândul lor. Au jucat şi titulari. Răzvan Marin are 22 de ani şi este titular la Ajax. Acum două săptămâni greșise vreo două pase din 100 de atingeri. Când o să mai ajungă un fotbalist acolo? Vrem să distrugem tot ce e mai bun? Daţi-le timp să se adapteze. Acolo comandă antrenorul, nu bla bla bla, unul care vorbeşte, care are interes să critice. Săracii copii. Ce e în mintea lui Răzvan când vede ce se întâmplă la el acasă...”, a declarat Hagi într-o conferință de presă.

Conferința lui Gică Hagi de la finalul victoriei cu Voluntari

Vezi și:

Gheorghe Hagi, încântat de revenirea lui Rivaldinho + Ce mutări mai pregătește: „Să nu credeți că ne-am pierdut creativitatea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
chromophobia
chromophobia  •  26 August 2019, 18:17

Razvan Marin o sa fie de baza la Ajax.Mai are de invatat si vrea sa faca asta.E un baiat serios si muncitor

polistul68
polistul68  •  26 August 2019, 17:42
Postat de Con Dasca pe 26 August 2019, 16:23

Domnule Hagi multumim că datorită dumneavoastră o treime din jucători naționalei de tineret ia-ți crescut dumneavoastră felicitări felicitări felicitări. Dar uitațiva ce se întâmplă când le dați drumul și va bucurați că ați luat nu știu ce suma . Se întâmplă să devină mediocrii in loc sa faceți performanta cu ei in cupe europene. Va faceți de ras luați cu căruța goluri ei pleacă și devin mediocrii poate ați reușit să înțelegeți ceva. Nu va mai plângeți că nu va vrea UEFA . Faceți performante aduceți puncte creații echipa pentru cupe europene nu pentru vânzări de fotbaliști. Mie mila de acești copii că saraci nu au nici o vina . Asta trebuia să vă deie de gândit . Oare nu au condiții bune acești copiii și în România. Dar îi inebuniti cu banii de afară dar performanță sunt nule pt ei. Mult succes .

Scuze, dar nu sumt de acord cu tine.. Jucatorii tineri TREBUIE sa plece afara. Aici, in campionatul nostru extrem de slab, nu se pot dezvolta. Nu pot creste. Suntem la cel mai de jos nivel posibil cu fotbalul... Ce sa invete aici? Cum sa creasca? Aici doctorul echipri e strigat Dochi.... E imbrancit.. Cum sa il mai respecte cineva? Aici jucatorii sunt verificati sa doarma la ora 11...cum sa isi dezvolte autocontrolul? Aici nu exista indisciplina tactica, pt ca nu exista tactica.. Acolo daca esti indisciplinat in 2-3 faze, te schimba imediat... De aceea, cred ca trebuie sa plece afara.. Doar acolo se pot dezvolta sanatos.

polistul68
polistul68  •  26 August 2019, 17:35

Cand presa te facea rege, ti.a placut... Cand Ianis a fost intre cei mai promitatori 100 de jucatori, la fel... Cand te lauda cu acasemia, idem... Cand ziarele au scris 3 zile de golul dat din corner de Ianis, a fost normal... La fel de normal e sa scrie si ca Marin inca nu se regaseste la Ajax.. La cel de normal e si sa spuna ca Ianis a pierdut echipa. A fost titular doua meciuri, nu a convins, acum e rezerva. Va mai avea sanse, clar, dar daca nu confirma... Hagi sr sa invete ca daca iti place inghetata, trebuie sa accepti si cornetul... Faptul ca citim ca ianis si marin nu joaca bine, e un fapt real, bazut de toata lumea... Si nu poti nega realitatea. Sau poti, dar patesti ca Becali.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează