FOTBAL  »  Superliga  »  ELIBERARE

VIDEO Gigi Becali, eliberat! Conferinţă de presă la cimitir! "Dacă iese Ponta preşedinte, în 3 zile ne graţiază pe mine şi pe Popescu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 12 mai 2014 12:48

Gigi Becali a fost eliberat astăzi din închisoare pentru 24 de ore! Este ziua liberă pe care patronul Stelei trebuie să o primească lunar şi este chiar prima zi în afara Penitenciarului după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate.

Becali trebuie însă să se întoarcă mîine la 9:00 la Penitenciarul Poarta Albă. În acest moment a ajuns la casa din Pipera, acolo unde se va reîntîlni cu familia sa, dar şi, cel mai probabil, cu Laurenţiu Reghecampf şi jucătorii Stelei.

Patronul Stelei a oferit şi primele declaraţii cînd a ajuns în faţa casei: "Am o mare rugăminte către televiziuni: lăsaţi-mi familia în pace şi rămîn eu cu voi pînă la adînci bătrîneţi. Atît vă cer, ce cîştigaţi dacă îi urmăriţi? Nimic. Voi îmi lăsaţi familia şi eu stau cu voi pînă la moarte! Respectaţi-mi dorinţa".

Becali a plecat după doar cîteva minute la cimitir, acolo unde a şi susţinut o conferinţă de presă. A explicat că iese din viaţa politică şi a promis că nu va mai jigni pe nimeni: "Am trimis scrisori la preşedinte. Le cer iertare tuturor celor pe care i-am jignit. Nu se va mai întîmpla vreodată aşa ceva. Nu mă mai interesează politica, m-am curăţit în închisoare. Nu voi mai jigni pe nimeni.

Mă durea sufletul să le văd pe fete la închisoare, nu suportam să văd lacrimi pe obrazul fetelor mele. De aceea nu vor veni.

Fac şi un apel către primul ministru. Dă graţierea şi îţi va da Dumnezeu fără chinuri. Da, da, da. Nu sper însă într-o graţiere acum. Dar dacă iese Victor Ponta preşedinte, a treia zi vor fi eliberaţi Gigi Becali şi Gică Popescu".

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.

Gigi Becali mai are de ispăşit încă doi ani şi jumătate de închisoare, dar de acum două săptămîni a început şi munca la Academia lui Gică Hagi, acolo unde lucrează de luni pînă vineri ca supraveghetor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (274)
rahan07
rahan07  •  13 Mai 2014, 14:45

deci va fi gratiat atunci salut a zburat votul lui ponta

gabisp
gabisp  •  13 Mai 2014, 11:42

Gulerul, unde e gulerul ???!!!

cosminmao
cosminmao  •  13 Mai 2014, 11:07

e distrus

Vezi toate comentariile (274)
Comentează