FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO Glume suburbane în cantonamentul Astrei » Budescu, Măţel şi Alibec au parodiat un filmuleţ în care o fată e bătută! Doi dintre ei vor fi daţi afară

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 17 martie 2014 10:44

Constantin Budescu, Alexandru Măţel şi Denis Alibec nu au fost nici măcar în lotul Astrei pentru meciul cu Petrolul, scor 1-1.

Dacă Budescu este certat cu oficialii clubului şi a fost exclus din lot, absenţele lui Măţel şi Alibec au surprins.

Neconvocaţi de Isăilă, cei trei nu au fost foarte afectaţi şi au găsit timp să parodieze un clip de pe YouTube în care un tînăr îşi bate şi înjură iubita, pe care o bănuieşte că l-a înşelat cu un băiat pe nume Andone. Parodia a fost postată pe internet şi a strîns cîteva mii de vizualizări (VIDEO).

În clipul jucătorilor de la Astra, filmat de Budescu, Măţel îl pălmuieşte pe Denis Alibec.

Alibec a luat-o pe urmele lui Constantin Budescu
Patronul Astrei a anunţat la finalul partidei cu Petrolul că Denis Alibec şi Constantin Budescu au fost excluşi în lot, nefiind agreaţi nici de restul colegilor, iar în vară vor fi lăsaţi să plece.

"Ceilalţi jucători îl acceptă cu greu în grup pe Budescu. Alibec este al doilea jucător neacceptat de grup, a fost exclus din lot. Va trebui să ne despărţim din vară. Se va forma o echipă unită în jurul lui Laban şi a lui Papp", a spus Ioan Nicuale la DolceSport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
nemilos
nemilos  •  18 Martie 2014, 11:35

saracu niculae, dupa ce ca este comunist da dovada si de o ambitie si o prostie crasa. isi face ambitie cu valorile lui.

stelistu.batran
stelistu.batran  •  18 Martie 2014, 10:34

Baa, nu sunt deloc fan Astra, da' ce au facut sa nu-i mai bage in lot? ce? ca au parodiat ceva, evident la mintea lor de fotbalisti mai redusi un piculetz mental, dar oricum ce... asta era motiv sa-i excluda? In fine am mai zis-o ce fac oamenii in timpul liber e treaba lor, trebuie sa se intelegaga ca pataronii de cluburi sunt angajatori si fotbalistii angajati, nu primii imparati, iar ultimii sclavi! Trebuie ca legislatia muncii sa se aplice si in fotbalul nostru, fara comisii la FRF, LPF, etc. Pur si simplu exista doar o lege si un Cod al Muncii care trebuie ad-literam aplicat si pentru fotbalisti!

cainerau1953
cainerau1953  •  17 Martie 2014, 15:02

Si orikum clipu e cunoscut, nustiu cate mii de vizualizari fiecare copil,om face acest videoclip pt ca e celebru

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close