FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 1-2

VIDEO Gol OZN! Gnohere l-a păcălit pe Comănescu: i-a furat mingea din brațe lui Pecanha fără ca arbitrul să fi sesizat

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2015 00:00

”Cîinii” au egalat la unu cu un autogol al lui Tudose, urmare a unei faze încurcate și a unui fault comis de atacantul francez al lui Dinamo.

Arbitrul a validat golul egalizator al lui Dinamo, în loc să sancționeze faultul comis de Gnohere la Pecanha. Reușita a fost una încurcată de la cap la coadă.

VIDEO: Vezi AICI golul!

Palici a centrat din stînga, mingea a ajuns la Pecanha, brazilianul a prins-o, dar Gnohere i-a furat-o din mîini cu talpa. Francezul nu l-a lovit pe portar, a insistat cu crampoanele pe balon suficient cît să-l subtilizeze din brațele goalkeeperului.

Mingea s-a scurs spre linia porții, Genev a izbutit s-o scoată la limită, din alunecare, dar a apărut din spate Tudose și a trimis-o în poarta proprie! Fostul arbitru Dan Lăzărescu a văzut chiar două faulturi: "În primul rînd, Gnohere îl împinge pe Genev înainte să-i ia mingea lui Pecanha!".

Arbitrul a validat însă golul. Asistentul Bogdan Gheorghe a avut o decizie mai inspirată într-o altă fază. Genev a reluat spre poartă, Fai a deviat cu pieptul și Corbu a degajat de pe linia porții. Arbitrii au lăsat jocul să continue și reluările TV îi confirmă, mingea nu a depășit linia porții.

Pierdut pentru Pandurii

Mircea Rednic şi-a pierdut golgeterul pentru confruntarea de sîmbătă cu Pandurii. Harlem Gnohere, 10 reuşite în toate competiţiile, a primit cartonaş galben aseară după un henţ stupid la un duel aerian cu Pecanha în chiar startul întîlnirii.

Francezul a acumulat al 4-lea avertisment al sezonuluii, astfel că va fi doar spectator la al 7-lea duel din 2015 cu formaţia lui Edward Iordănescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
zecs93
zecs93  •  08 Decembrie 2015, 18:46
Postat de danut82 pe 08 Decembrie 2015, 09:29

sunt greseli pro si contra,aseara a fost pt Dinamo,roata se intoarce!

Hai lasa ca ni sau intors si noua destule, penaltyuri care nu ni-sau dat, vezi meciul cu Viitorul, eliminarile care nu sar fi dat niiciodata tot in meciu cu viitorul si a mai fost si cu CFR, in meciu de acum 2 etape contra iasiului portaru moldovean nu primeste al 2 galben dupa ce il busculeaza pe rotariu, si in meciu de ieri moussa merita rosu la fel si ropotan, au jucat dur petrolul iar daca joci ca niste cursanti la macelarie mie unu nu mi-e mila deloc de astea, era sa ne schilodeasca jucatorii intrarile *** galbeni !!! Si tocmai *** sa vorbeasca de arbitraje ??? Ei care au furat 3 titluri, bah 3 titluri nu 3 meciuri !!! Despre ce vorbim !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Decembrie 2015, 11:58
Postat de the.best.judge pe 08 Decembrie 2015, 11:33

tu imi explici mie ce inseamna poli,spiritul acestui club? nu sustin fcsb,am comentat aici in legatura cu hotia de aseara.si nu suport dinamovistii de nici un fel.probleme?

nici dinamovistii autentici nu suporta timisoara si craiova. repulsia e normala.

the.best.judge
the.best.judge  •  08 Decembrie 2015, 11:33
Postat de Cornaciu Raul pe 08 Decembrie 2015, 11:29

OK. A m inteles si bv tie! Dar iti dau un sfat, du-te la meciurile echipei tale favorite ASU Poli in tricoul echipei pe care tot o sustii pe forum(FCSB) si sa vezi ce reparatii capitale o sa ai nevoie

tu imi explici mie ce inseamna poli,spiritul acestui club? nu sustin fcsb,am comentat aici in legatura cu hotia de aseara.si nu suport dinamovistii de nici un fel.probleme?

Vezi toate comentariile (90)
Comentează
Close