FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSMS IAŞI 1-0

VIDEO Greu la deal » Astra s-a impus la limită în meciul cu CSMS Iaşi, 1-0, şi a urcat pe podium

Ghanezul Bukari a reușit ieri cel de-al doilea său gol în Liga 1
Ghanezul Bukari a reușit ieri cel de-al doilea său gol în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 26 octombrie 2012 23:42

Astra a învins la limită Iaşiul, 1-0, şi menţine pasul cu contracandidatele la un loc pe podium.

Giurgiuvenii au primit fotbal de Liga 1, dar prima repriză a fost departe de standardul primului eşalon. Fără ocazii în primele 25 de minute şi cu un Iaşi care nu le-a oferit multe spaţii adversarilor, Astra n-a reuşit, pînă la pauză, decît să-l remarce pe portarul advers.

Irimia şi-a salvat echipa la singurele ocazii clare: mai întîi, "capul" lui Distefano, din 6 metri, a fost reţinut eroic (36), pentru ca goalkeeperul să prindă şi centrarea înşelătoare trimisă de Tembo (44).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

La reluare, Morais a tras bine din 18 metri, dar Irimia a avut un nou reflex perfect. Cînd ieşeanul n-a mai avut ce face, Fatai a ratat incredibil (60) şi a fost acoperit de Lung. Celălalt portar a scos de pe linie la cea mai mare ocazie a oaspeţilor, şutul-centrare al lui Creţu (62).

În scenă a intrat însă Mulţescu: acesta l-a introdus pe Bukari, iar ghanezul a deschis imediat scorul (65). Onofraş a ratat două mari ocazii, Tembo a lovit bara în ulti

Onofraş şi-a rupt tricoul
Una dintre cele mai mari ratări ale oaspeţilor a fost opera lui Onofraş. Cu un sfert de oră înainte de final, acesta a şutat pe lîngă, deşi era singur în partea dreaptă a careului giurgiuvean. Supărat, fostul jucător al Stelei şi-a sfîşiat tricoul de joc! Mijlocaşul începuse ca rezervă, dar a fost introdus pe teren în locul lui Ciucur.mul minut, dar s-a încheiat 1-0, rezultat care o duce pe Astra pe locul 3.

532521-astra-csms.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
losfer
losfer  •  27 Octombrie 2012, 01:38

Ionuţ Popa nu trebuia să plece de la Iaşi. În 6 etape cât a stat echipa a JUCAT fotbal, a scos două egaluri şi a marcat 7 goluri, deşi a avut numai adversari tari. De când a venit Ciobotariu, din 7 meciuri au fost pierdute 6, şi s-a marcat un gol. Un gol, atât. Chinuit şi cu singura echipă mai slabă din divizie. Iar majoritatea echipelor întâlnite au fost mediocre. Bine, în primul rând Iaşul n-are jucători de Liga I. Dar înainte măcar juca frumos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close