FOTBAL  »  Superliga  »  BLATURI

VIDEO GSP LIVE // Gabriel Răduță, fost jucător la Sportul și Dinamo, recunoaște: „Am jucat în meciuri trucate”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 11:23

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, a fost invitat la GSP Live și a recunoscut că în perioada în care era jucător activ a participat la meciuri aranjate, deși nu și-a dorit acest lucru. 

„Am jucat în meciuri trucate când eram la Sportul, dar nu eram de acord. Eu niciodată nu m-am dat la o parte, jur cu mâna pe Biblie. În meciurile alea am dat gol mereu. Cu Bacăul, parcă, a fost blat. Am dat gol și nimeni nu se bucura”, a declarat Răduță la GSP Live.

Răduță a povestit și cum se făceau aranjamentele pe vremuri: „Îmi aduc aminte că am jucat contra lui Dinamo în Regie. S-a accidentat Costel Pană, care juca fundaș central, și Jackie Ionescu mi-a zis să trec eu fundaș central și să-l țin pe Cămătaru. 

La un moment dat am sărit la o fază fixă la cap, el nu s-a mișcat. Era o forță a naturii. M-am dus acasă și le-am zis părinților mei că cred că sunt handicapat, că nu pot juca la nivelul ăla. Cămătaru trebuia să câștige Gheata de Aur. Parcă a dat două goluri atunci. Alea erau vremurile. Avea 47 de goluri într-un sezon, nici Messi n-a reușit asta”.

Gabriel Răduță a jucat de-a lungul carierei pe poziția de atacant pentru echipe precum Sportul Studențesc, Dinamo, FC Brașov și Wuppertaler.

Vezi și:

FORESTA - DINAMO // VIDEO+FOTO Fiori reci pentru „câini” » Povestea celebrului meci Dinamo - Foresta 4-5: „Am jucat pe 3.000 de dolari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  30 Octombrie 2019, 17:47

a jucat în meciuri care erau trucate,când era la Sportul,deși nu era de acord,și dădea și gol ,jură cu mâna pe biblie...a lu cornilescu :)

cornelconasu
cornelconasu  •  30 Octombrie 2019, 17:08

Costel Pană a jucat fundaș central !!!!

rocky2
rocky2  •  30 Octombrie 2019, 14:38
Postat de 7manuel pe 30 Octombrie 2019, 13:44

mimamo, CAMPIOANA BLATURILOR!

Fiti si voi mai omenosi gigistilor, la fel ca stapanii vostri mechidoneni!:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează