FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP LIVE // Ioan Ovidiu Sabău despre scurtcircuitul din fotbalul românesc: „Jucătorii au ajuns să discute cu conducerea despre antrenor! Nu poți să fii tu, e foarte greu”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 11:18

Ioan Ovidiu Sabău (51 de ani) a vorbit la GSP Live despre greutățile pe care trebuie să le îndure un antrenor în fotbalul din România.

E foarte greu să fii antrenor, pentru că trebuie să împaci pe toată lumea. Trebuie să faci cum spun conducătorii. Nu poți să fii tu și să aplici cunoștințele tale. Ești tot timpul condiționat de cine trebuie să joace.

Ești împărțit tot timpul. Jucătorii sunt mai mult alături de conducere, discută și se sfătuiesc fotbaliștii și conducătorii, iar autoritatea antrenorului scade foarte mult. Trebuie să nu-i superi și să nu-i contrazici pe conducători”, a afirmat Sabău în dialogul cu realizatorul Costin Ștucan.

Ioan Ovidiu Sabău este una dintre cele mai mari personalități din fotbalul românesc. Cu 55 de prezențe și 8 goluri în tricoul naționalei, fostul internațional român și-a lăsat amprenta la fiecare echipă la care a fost.

Ca antrenor, Sabău are peste 15 ani de experiență în fotbalul autohton. Retras din activitate, acesta a fost managerul sportiv al celor de la U Cluj până în vara acestui an, când „șepcile roșii” au ratat promovarea în Liga 1.

Universitatea Cluj, Gaz Metan, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, FCM Târgu Mureș, Rapid și ASA Târgu Mureș sunt formațiile pe care Ovidiu Sabău le-a pregătit de-a lungul carierei.

VEZI ȘI:

DINAMO // VIDEO GSP LIVE De ce a refuzat-o Ioan Ovidiu Sabău pe Dinamo: „Era un circ atunci! Nu puteai să lucrezi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close