FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - BOTOȘANI 2-2

VIDEO GSP Live // Victor Becali consideră că Dan Alexa e compromis la Astra după croșeul încasat de la Anamaria: „Îmi pare rău pentru el”

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2019 18:38

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa în față la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2. Fostul impresar Victor Becali crede că antrenorul giurgiuvenilor va avea de suferit în urma acestui incident.

 

„Eu nu am văzut așa ceva vreodată! Nu cred că am construit carierele unor antrenori așa faimoși ca să ajungem să le dăm și o palmă. Eu unul nu am executat lovituri de acest fel. Astea trebuie exersate, ori eu nu am făcut asta. 

Antrenorul cu siguranță are de suferit. Trebuie să apari în fața echipei. Ce să le spui? Cum să mai cerți un jucător? Ce va gândi el în momentul ăla? Asta e, fiecare își poartă crucea. Vă spun, Dan e un băiat la care țin mult. Îl cunosc de când a venit la Dinamo. Chiar am o relație foarte bună cu el. Îmi pare rău că a fost implicat în asta”, a declarat Victor Becali la GSP Live. 

Astăzi, Alexa a condus antrenamentul Astrei. Marți va fi o ședință a conducerii în care va fi decis viitorul lui la club. 

Vezi AICI imaginile cu lovitura primită de Alexa

Vezi și: 

Gigi Becali, derapaj sexist și violent în cazul scandalului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Dacă bărbații și femeile sunt egale, de ce e bine că Alexa nu a lovit-o? Eu o luam, o tăvăleam și îi rupeam mâna”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
adriann_
adriann_  •  16 Iulie 2019, 15:12

Si opiniile unui puscarias care nu a facut in viata lui vreun sport de performanta ne intereseaza pentru ca...?

haxor
haxor  •  16 Iulie 2019, 14:07
Postat de varza00 pe 16 Iulie 2019, 13:08

Ceea ce nu inteleg eu este cum un delapidator, un hot, un fost puscarias vine pe pagina asta si pune etichete. Bai *** ce ai fi vrut sa o ia Alexa la pumni pentru satisfactia voastra de masculi cu sechele de mititica? Eventual sa o *** cum obisnuiti voi sa procedati? Oare de ce trebuie sa vedem in aceasta revista toate scursorile fotbalului dand sfaturi si emitand pareri? Janic!

Pentru ca ziaristii romani sunt niste ipocriti si incurajeaza *** astea pentru bani si rating! Mai dau lectii de morala altora cand ei traiesc de pe urma penalilor si c***** din fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haxor
haxor  •  16 Iulie 2019, 14:04

Victor Becali mai bine sa ne povesteasca cum facea el echipa prin Germania si Franta cu Prodanca la furat prin magazine in ani '90 inainte ca sa dea lovitura interlopii si sa devina impresari ai fotbalului romanesc. Mai sunt oameni care va stiu ce ati fost ba parvenitilor si toapelor! :-)))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează