FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETROLUL - CSMS IAȘI 1-2

VIDEO În comă indusă » Petrolul nu se regăsește și pare condamnată la retrogradare, 1-2 cu CSMS Iași

Andrei Cristea a bifat aseară un gol și un assist la reușita lui Bole
Andrei Cristea a bifat aseară un gol și un assist la reușita lui Bole

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2016 00:00

Schumacher continuă seria de înfrângeri la Petrolul cu o partidă în care gazdele au existat doar un sfert de oră.

Dacă ASA l-a instalat pe Ciorceri, Petrolul rămâne singurul club din Liga 1 fără antrenor. La fel de bine îl poți decupa pe Mourinho de pe un banner publicitar și pune pe bancă. Doar că n-ar plânge forțat pentru a trezi empatie. Dacă totuși cartonul ar lăcrima, ar fi singurul miracol care se mai poate întâmpla la Ploiești.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Lupii" au fost ținuți ca la execuție în propriul careu încă din primele minute. Seria de cornere și ritmul oaspeților anunțau un gol rapid: când absolut toată linia defensivă a Petrolului strângea în centru, Bole s-a trezit singur în fața lui Cobrea, pe care l-a executat cu sete din interiorul careului (8).

Într-o mare lipsită de luciditate, mingi aruncate la întâmplare și dezordine totală, prahovenii capitulau devreme. Scăpat din marcaj, Cristea a trimis la colțul lung, pe lângă goalkeeperul gazdelor: 2-0!

Alarmă falsă

N-a mai mirat pe nimeni Schumacher când a făcut trei înlocuiri la pauză, fiind conștient că nu e amical și că a folosit limita maximă. Petrolul însă, cumva!, s-a trezit. Nu doar golul splendid al lui Begorgi (48), ci și atitudinea a prins culoare, însă execuțiile frumoase și ambiția jucătorilor nu pot contura o echipă competitivă.

Moldovenii au calmat jocul, iar când "lupii" trebuiau să forțeze, au făcut un ultim sfert mai fad decât întreaga prima repriză, fără ocazie. Tribunele care în urmă cu două sezoane respirau fotbal și spectacol, suporteri și bucurie, își consumă ultimele momente în prima ligă.  

I-au cerut demisia!

La scorul de 2-0 pentru moldoveni, suporterii n-au mai rezistat și i-au cerut demisia lui Constantin Schumacher, care n-are nici măcar un punct luat de când e la cârma Petrolului. Tehnicianul ar fi al patrulea antrenor schimbat de prahoveni în acest an după Tibor Selymeș, Eusebiu Tudor și Mihai Stoichiță.

"E normal să-mi ceară demisia, nu am câștigat nici un punct, doar eu sunt de vină. Eu felicit jucătorii pentru repriza a doua. Am văzut că foarte multă lume e împotriva noastră, împotriva mea. Vom discuta și vom vedea zilele viitoare ce e mai bine pentru club"
Constantin Schumacher, antrenor Petrolul

"Important e că ne-am impus aici și că suntem pe primul loc în play-out. Mă bucur că mi-am ajutat echipa să câștige azi și că l-am pus în valoare pe Cristea. Gazonul a fost mult mai bun ca în tur"
Alexandru Crețu, mijlocaș CSMS Iași

"M-a surprins că Schumacher a făcut trei schimbări rapid, mai ales că terenul a fost greu. Din păcate, ne-a fost puțin frică în debutul reprizei secunde, însă ne-am reglat rapid"
Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iași

petrolul csms 1 2

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (1)
983755131710487
Daniel Yussuf Gibbins  •  12 Martie 2016, 12:16

Cine e Popescu?:)) Begeorgi a sutat fara sperante pentru Popescu....cred ca e cel ce e responsabil cu plasele portilor stadionului nu?:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează