FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - GLORIA 2-0

VIDEO Ţin la tradiţie » Ceahlăul s-a impus pe teren propiu în faţa Gloriei Bistriţa, scor 2-0

Bojan Golubovici a transformat cu siguranţă penalty-ul din care Ceahlăul a deschis scorul.
Bojan Golubovici a transformat cu siguranţă penalty-ul din care Ceahlăul a deschis scorul.

Articol de - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 august 2012 23:54

Ceahlăul a cîştigat încă un meci acasă împotriva Bistriţei şi i-a lăsat pe ardeleni cu un singur punct după primele 4 etape ale campionatului.

Doar două sezoane în ultimii ani fără întîlnirile dintre Ceahlăul şi Gloria! Asta pentru că fiecare dintre cele două formaţii a petrecut cîte un sezon la matineu. Reveniţi în Liga 1, oaspeţii ardeleni nu au stricat tradiţia împotriva trupei lui "Pinalti".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Primele 45 de minute au adus un fotbal apatic, iar singurele şanse de poartă s-au consumat doar după greşeli mari în cele două defensive! Golubovici s-a trezit singur la 8 metri, însă lovitura de cap nu a avut forţă şi precizie (15). Şi Bistriţa a contat în atac cu Laio scăpat singur (25), în timp ce golul nemţenilor a picat după un henţ al lui Canon în careu. Penalty şi Golubovici a transformat aproape de vinclu (39).

La revenire, acelaşi Laio a fost găsit excelent de Ayza, din nou reluarea fiind modestă (49). Şi mai modest a fost Bădescu 10 minute mai tîrziu, cînd a scăpat singur cu Dolha, l-a driblat, dar nu a reuşit să introducă mingea în poartă din cîţiva metri.

Victoria a devenit clară cu un sfert de oră înainte de final: Monroy a făcut un un-doi cu Golubovici, i-a pasat superb cu călcîiul lui Lukanovici, care nu a iertat de la marginea careului.

12 victorii în 13 meciuri disputate acasă a reuşit Ceahlăul în meciurile directe cu Gloria. Palmaresul Bistriţei este aproape în oglindă, 10 victorii în 12 partide pe teren propriu

"Am controlat jocul în prima parte, însă au marcat ei. Apoi nu am mai putut nici noi, dar cred că ne vom bate cu Ceahlăul pentru salvarea de la retrogradare" (Emilian Dolha, portar Gloria Bistriţa)

"Trebuia să cîştigăm, aveam nevoie foarte mare de cele 3 puncte. Ne-am depăşit adversarul doar prin maturitate pentru că jocul nu a fost exact ceea ce doream" ( Costel Enache, antrenor Ceahlăul)

512905-caseta-ceahlaul-bistrita.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unu947
unu947  •  14 August 2012, 02:00

In retur scorul va fi la fel. 2-0 pentru gazde.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează