FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC VASLUI 1-2

VIDEO Încercaţi cu Schweinsteiger! » Oţelul nu-şi revine nici cu Lienen şi se lipeşte de zona retrogradării după 1-2 cu Vaslui

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 17:01

Un antrenor german nu face cît Sînmărtean. Cam asta au priceput gălăţenii din întîlnirea cu Vasluiul, 1-2.

Lucian a creat din nimic faza golului lui Wilk cu o pasă genială în spatele lui Sîrghi şi s-a marcat din şutul polonezului deviat de apărătorul Oţelului. Apoi tot Sînmărtean a plecat singur pe contraatac şi l-a servit pe Antal, pe care l-a lăsat singur cu portarul Brăneţ. Liviu nu a marcat din acţiune, dar a obţinut penalty şi l-a transformat.

Click aici pentru VIDEO!

Ciobotariu l-a scos de pe teren pe Sînmărtean imediat după ce s-a făcut 2-0. Antrenorul l-a îmbrăţişat recunoscător pe mijlocaşul care i-a cîştigat meciul şi-i păstrează astfel imaginea de antrenor care a retrezit o echipă prăfuită.

Oţelul, care a marcat golul de onoare la ultima fază a meciului, a arătat ca un Vaslui fără un Sînmărtean, adică o formaţie determinată, dar haotică, lipsită de omul care pune ordinea. La un fotbalist din Bundesliga nu poate visa fosta campioană, aşa că neamţul Lienen ar trebui să suplinească de pe bancă absenţa de pe teren a sclipirilor. Deocamdată a avut timp numai cît să-i deosebească pe Tudorie de Marquinhos şi pe Cooper de Milea.

"Am jucat mijlocaş central, nu stînga, aşa cum se întîmpla de obicei, din cauza absenţelor. Sîntem în reconstrucţie, nu mai avem jucătorii senzaţionali din anii trecuţi"
Lucian Sînmărtean, mijlocaş Vaslui

"Văd că lumea arată cu degetul selecţionerul pentru eliminarea cu Grecia, dar grecii sînt peste noi. Piţurcă a ales cum am crezut, eu zic totuşi că Mutu n-are cum să lipsească din "naţională"
Lucian Sînmărtean, mijlocaş Vaslui

"Vaslui a fost mai bună, a ştiut să-şi apere avantajul pe care-l luase în prima repriză. Îmi pare rău că Lienen a debutat aşa, dar el lucrează bine, vor exista şi rezultate"
Narcis Răducan, preşedinte Oţelul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
t0ni
t0ni  •  23 Noiembrie 2013, 20:02
Postat de mgexpert pe 23 Noiembrie 2013, 11:15

..Lucian Sânmărtean e esenţial la orice echipă ar juca, şi e un om de mare caracter, evitând să lovească în cel care l-a transformat în Cenuşăreasa fotbalului românesc.. Cu Sânmărtean în teren, naţionala ar juca fotbal..(s-a văzut asta în acel 3-0 cu Bosnia)

Eu am mai spus pe aici de cateva ori, nationala cu Sanmartean te face sa visezi, nationala cu Mutu si Sanmartean poate deveni redutabila! Recunosc ca atat Mutu cat si Sanmartean au caracter amandoi si mai ales Mutu o facut tot felul de tampenii in schimb doi jucatori ca ei nu aveau voie sa lipseasca chiar daca stateau pe banca de rezerve. Erau cei ce daca le acordai intr-un meci cu miza sansa iti rasturnau o echipa ca a Greciei. In Romania nu stiu frate ce au astia in cap si ce se cred dar iau niste decizii in toate cele de te doare mintea si-ti pui intrebarea cat poti sa-i mai suporti pe ingamfatii care-ti explica ei din insuccese ca au dreptate!?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  23 Noiembrie 2013, 15:46

Sunt curios câte etape ar rezista Mourinho în Liga I. Ca antrenor. Ca jucător ar rezista mai mult...Ca arbitru - cât Colţescu !

cfrmania2
cfrmania2  •  23 Noiembrie 2013, 11:45

dupa un meci nu se vede mana antrenorului . Articol scris la comanda .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează