FOTBAL  »  Superliga  »  RECLAMAŢIE

VIDEO Iniţiativă inedită » Un patron din Liga 1 a făcut o reclamaţie la 112: "Bă fraţilor, nu ne mai luaţi de proşti!"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 29 noiembrie 2012 16:09

Gheorghe Ştefan, patronul echipei Ceahlăul Piatra-Neamţ, a luat o iniţiativă inedită în preajma alegerilor parlamentare.

"Pinalti", care e şi primarul oraşului Piatra Neamţ, a sunat la numărul de urgenţă 112, pentru a reclama faptul că, la un restaurant din oraş, un candidat la parlamentare dădea mită electorală, informează realitatea.net

"Domnu' ofiţer, deci la restaurantul Chianti din Roman, deputatul Brătescu - USL - dă mită electorală şi văd că nimeni nu ia nici o măsură. Noi avem televiziuni acolo care au filmat tot, dar pe dvs. nu v-am văzut.Auziţi, nu ne mai luaţi de proşti cu dreptatea în România asta, bă fraţilor, că este un Dumnezeu. Vreau să ne daţi şi nouă un răspuns la sesizarea pe care am avut-o", spune Gheorghe Stefan în apelul la 112.

Vezi AICI VIDEO cu apelul lui Gheorghe Ştefan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
tatutzu
tatutzu  •  29 Noiembrie 2012, 22:48

CE TREABĂ ARE IDIOȚENIA ASTA CU SPORTUL?

chel
chel  •  29 Noiembrie 2012, 20:51

hotu striga hotii...rusiiiniiica

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Noiembrie 2012, 20:50

Asta nu este stire de sport sugiai ti chilotii lui stefan cel Mare ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează