FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VIITORUL 1-2

VIDEO Întoarcerea "Regelui" » Viitorul a învins cu 2-1 la Ploieşti şi ţine pasul cu echipele din top

Şutul prin care Ganea a făcut 2-0 pentru Viitorul
Şutul prin care Ganea a făcut 2-0 pentru Viitorul

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2016 00:00

La Viitorul s-a schimbat pagina. Nu cum anunţase Hagi, cu mai mulţi tineri în primul "11". Ba chiar au ieşit Tănase şi Ianis, doi fotbalişti cu pretenţie de "next". Însă modificarea a fost în bine.

Trupa "Regelui" a dominat prima repriză. Surprinzător, ezitanţii de runda trecută, Boli şi Goulon, au ermetizat apărarea în start. La mijloc, Marin şi Nedelcu s-au descurcat bine. Iar primul care a tras semnalul ofensiv a fost un fundaş, Benzar. Şut frumos, de la marginea careului, însă pe lângă (18).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Ratări constănţene

Apoi a intrat în scenă duelul Chiţu - Cobrea. Cu ultimul câştigător. Şi cu ajutorul tuşierului Marchidanu, care i-a anulat primului un gol perfect valabil (24). Vârful oaspeţilor a ratat apoi şi singur cu portarul. Hagi fierbea.

Petrolul, mai nimic. Zoubir a fost singurul activ. Plus fostul "găzar" Pecanha, care putea scăpa mingea în propria-i poartă la singura incursiune periculoasă a gazdelor! Şi celălalt constănţean trecut pe la Ploieşti, De Lucas, a fost aproape de gol. Însă în poarta corectă: "cap" pe lângă.

3 goluri în 6 minute

Tot spaniolul a înscris golul firesc după pauză. Pasă de la Răzvan Marin, finalizare simplă. Ganea a "dublat" imediat peste doar două minute, şut în cros după o pasă excelentă a omului meciului până atunci, Goulon.

Doar până atunci. Peste doar trei minute, francezul a comis penalty, henţ în careu, iar Paolucci a redus din diferenţă.
Cele mai active 6 minute au stabilit şi scorul final. Iar Viitorul ţine pasul cu celelalte adversare de top.

Gol anulat aiurea!

În minutul 24, tuşierul brăilean Marius Marchidanu i-a anulat Viitorului un gol perfect valabil. Răzvan Marin a tras de la 20 de metri, Cobrea a respins până la Aurelian Chiţu, care a reluat în poartă. Deşi acesta era ţinut în joc de Mişelăricu, arbitrul de margine a ridicat fanionul, iar "centralul" Bârsan nu a validat reuşita.

"A fost ciudat să marchez primul meu gol pentru Viitorul chiar împotriva Petrolului, de aceea am refuzat să mă bucur. Îmi pare rău de ce se întâmplă la Ploieşti"
Pablo de Lucas, mijlocaş Viitorul

"Sperăm să venim cu punct sau cu puncte de la Timişoara. Am făcut un meci bun în prima repriză, însă n-a fost să fie. Felicit Viitorul şi pe domnul Hagi"
Constantin Schumacher, antrenor Petrolul

"Sunt mulţumit. Avem cele mai mici șanse la titlu. Suntem cei mai mici. Jucăm un fotbal bun, dar n-avem experiență, doar entuziasm. Cele mai mari șanse la titlu le au Dinamo și Steaua"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

39de jucători au evoluat pentru Petrolul în acest sezon după folosirea lui Mişelăricu

Cifrele meciului:

  • Posesie: 43%-57%
  • Șuturi la poartă: 5-10
  • Șuturi pe poartă: 3-5
  • Cornere: 3-3

petrolul viitorul 1 2 retur

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  23 Februarie 2016, 01:16

...Viitorul o sa-si dea testul valorii in play off si mai ales in meciurile cu finul,indiferent de situatia existenta...pana atunci...mai vedem...

138672209828437
Gelu Oanca  •  22 Februarie 2016, 15:50

Dar unde a fost plecat regele .

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  22 Februarie 2016, 13:17

notele se apropie de adevar. dar, goulon face hemt intentionat, ia galben, primesc un gol, si'i dati 7 !? fata de meciul de la craiova, petrolul apare ca a mai inceput sa lege relatii de joc. dar, ca si acolo, au fost surprinsi tot de pasele lungi. si viteza de joc... slaba la petrolul...vorba lui shumaharu, poate la timisoara...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează