FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VIITORUL 1-2

VIDEO Șase minute nebune la Ploiești au făcut diferența » Viitorul a bătut Petrolul, 2-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 17:06

Viitorul a învins în deplasare Petrolul, scor 2-1, într-un meci din etapa a 25-a.

Vezi meciul liveTEXT

PETROLUL - VIITORUL 1-2
A marcat:
Paolucci 65 / Pablo de Lucas 59, Cr. Ganea 61

Vezi VIDEO cu golurile meciului

Formația lui Gheorghe Hagi a fost privată de un gol valabil la jumătatea primei reprize, când arbitrul de tușă Marius Marchidanu a ridicat fanionul pentru o poziție afară din joc a lui Chițu, care marcase. Reluările au arătat că decizia tușierului a fost eronată.

Cele două formații au intrat la egalitate la cabine, 0-0. Primul gol al partidei a venit în minutul 59 din gheata fostului jucător al Petrolului, Pablo de Lucas, care a primit o minge peste apărarea "găzarilor" și l-a învins pe Cobrea.

Băieții lui Hagi au majorat diferența două minute mai târziu prin Ganea, care a șutat din unghi la colțul lung al porții Petrolului.

Imediat la următoarea fază, ploieștenii au primit penalty după ce Goulon a oprit o minge cu mâna în careu. Paolucci a executat și a marcat.

Viitorul este a treia în Liga 1, cu 46 de puncte, în timp ce Petrolul e ultima, cu doar 8 puncte.

Echipele de start:

Petroul: Cobrea - Mișelăricu, Prestia, Benga, Puhac - Bucșa, Guerriero - Gavrilă, Zoubir, Pacar - Paolucci
Rezerve: Popescu, David, Begeorgi, Marinescu, Ziani, Markos, Inez

Viitorul: Pecanha - Benzar, Goulon, Boli, Cr. Ganea - R. Marin, Nedelcu, Pablo de Lucas - A. Chițu, Cernat, Rusu
Rezerve: Buzbuchi, Perju, Tănase, Casap, I. Hagi, Hodorogea, Coman

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  21 Februarie 2016, 21:09
Postat de randoom_._ pe 21 Februarie 2016, 20:14

deci le-au fost anulat un gol perfect valabil celor de la viitorul si tu vorbesti de o faza care nu a influentat meciul. wtf? sincer,esti unul din cei mai prosti useri de pe gsp. stiu ca va este frica dar sunt sanse reale sa picati pe locul 5,chiar inainte de playoff. ca mai sus de locul 6 oricum nu terminati la final.

tu vorbesti mah ...care esti FC BARCELONA PROSTILOR ....ADICA ESTI CEL MAI PROST DIN LUME !!!!! ...cand incepi tu cu TIKI TAKA de RACACIUNI nu te egaleaza nimeni in prostie

ortega
ortega  •  22 Februarie 2016, 00:42

Poză cu așchia Iannis ... Un anonim , dacă nu era fiul blatistului , probabil era la Callatis Mangalia , în liga a 5-a ... Plin de bube pe față , zici că e fiul lui Frankenstein , fițe cât încape , zici că e fiul lui tac-su ... Să-l întrebe pe blatist ce-a pățit la Timișoara , când s-a dat rotund , dar și-a pierdut 3 dinți , că acolo Timofte era jupânul ...

ortega
ortega  •  21 Februarie 2016, 23:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează