FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Ioan Andone, îngrijorat pentru Dinamo: „Ar avea șansa a doua într-un baraj cu Rapid”

Ioan Andone este președintele lui FC Voluntari de la jumătatea lunii iulie
Ioan Andone este președintele lui FC Voluntari de la jumătatea lunii iulie

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 12:50 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 13:36

Revenit la FC Voluntari pentru postul de președinte, Ioan Andone speră ca Liga și Federația să găsească cadrul ideal pentru a decide pe teren echipele care vor lua titlul sau vor retrograda. 

„Nu știm cum se va termina campionatul. Situația e dificilă. Să sperăm că vom scăpa fără Coronavirus. Suntem un caz fericit, multe echipe au avut cazuri, pe noi ne-au ocolit problemele. Așteptăm Liga să ne dea soluții, trebuie să găsim o variantă fair-play. Părerea mea că retrogradatele și campioana trebuie decise în teren dacă se poate. Dacă nu, să se găsească o soluție...”. 

Totodată, oficialul celor de la FC Voluntari nu e de acord ca formațiile din Liga 1 să fie sancționate pentru viitoarele cazuri de Coronavirus. Crede în schimb că fotbaliștii pot fi amendați, pentru a fi responsabilizați: ”Amenzile să le primească jucătorul, nu cluburile. Ce vină are clubul? Jucătorul trebuie să fie responsabil, e profesionist”.

„Dinamo ar avea a doua șansă cu Rapid la un baraj”

Fost fotbalist și antrenor la Dinamo, Ioan Andone e îngrijorat de situația în care a ajuns clubul din „Ștefan cel Mare”. Își dorește ca echipa antrenată de Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar să se salveze, chiar dacă n-o vede favorită într-o dublă cu Rapid la baraj: „Cazul lui Dinamo e special. Măcar să dea barajul. Nu știu dacă pot juca. Nu știu cât mai rezistă, acum negociază cu alți spanioli. Sperăm să rămână în Liga 1, financiar să se rezolve lucrurile. Ar fi bine ca echipele de tradiție să revină. Mă gândesc la Rapid, la Petrolul. Liga 1 are nevoie de echipe de tradiție. Dinamo are șanse mici într-un baraj cu Rapid, pentru că nu a jucat, nu s-a antrenat. Sunt două meciuri. Se poate întâmpla orice”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Adio Dan Petrescu?! CFR Cluj și-ar fi găsit antrenorul pentru sezonul viitor

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  27 Iulie 2020, 22:49

Si cu juniorii pe teren am rupe lotul rapidului

sibelius
sibelius  •  27 Iulie 2020, 16:03
Postat de Gelu Oanca pe 27 Iulie 2020, 15:10

Ando vorbesti prostii, Rapid cu lotul asta nu face 5 puncte in prima liga.

Niciuna din cele 6 din liga a II-a nu face fata.

sibelius
sibelius  •  27 Iulie 2020, 15:47
Postat de albub pe 27 Iulie 2020, 15:26

Pai daca ne mai tin astia mult in casa,fara sa ne antrenam,avem sansa a2a si cu Avantul Gimbav nu doar cu Rapid. E' incredibil cum se aplica regulile astea cu Covidul in Liga1!

E incredibil cum pe Negoita il doare buzunarul sa plateasca testari LA CERERE asa cum au facut toti ceilalti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează