FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - FC BOTOȘANI 2-0

VIDEO Kuku-bau în zăpadă! Mureșenii s-au impus cu 2-0 în meciul cu Botoșani

În Liga 1, Kuku mai marcase doar împotriva Stelei
În Liga 1, Kuku mai marcase doar împotriva Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 00:00

Un meci disputat pe un teren îngheţat bocnă a fost dezmorţit de golul lui Kuku, reuşit în secunda 27 a reprizei secunde.

O partidă desfășurată în condiţiile de aseară, de la Târgu Mureş, nu se joacă, de fapt, pentru nimeni. În tribună e pustiu.

Terenul e atât de îngheţat încât e greu şi să mergi pe el, darămite să le mai şi ceri jucătorilor să alerge şi să producă fotbal de calitate! Nici măcar pentru telespectatori n-a fost simplu să distingă contrastul dintre culoarea balonului şi albul gazonului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Prima repriză a fost ceva între hochei, fără crose, şi balet hidos, fără muzică. Nicio ocazie de poartă! Gazdele trebuie să fi băut un ceai fierbinte în pauză, fiindcă în primele 3 minute de la reluare au închis meciul.

Kuku a spart gheaţa de sub crampoane când a plecat de lângă un Plămadă neputincios, a rămas singur cu Iliev şi l-a executat în stil de mare atacant. După vreo 100 de secunde s-a făcut 2-0.

Rus a centrat bine, Plămadă a rămas înţepenit în gheaţa de pe gazon, l-a scos din ofsaid pe Morar, care a pus elegant piciorul pentru un gol nu tocmai simplu de marcat în condiţiile în care s-a prezentat suprafaţa de joc.

Morar putea face 3-0, însă a fost blocat de Iliev (54), după care Mingote a scos senzaţional şutul lui Vaşvari (65), însă şi-a pus în mare pericol coloana vertebrală când a aterizat cu spatele pe terenul îngheţat.

Finalul a avut dramatism din cauza lui Ciolacu, care a văzut două "galbene" în mai puţin de 10 minute şi şi-a lăsat echipa să respire greu în ultimul sfert de oră, atât sub presiunea adversarului, cât mai ales din cauza temperaturii scăzute, meciul jucându-se la -3 grade!

Tot de la minus a plecat în acest campionat şi ASA, dar a ajuns acum la +9 şi dacă azi ar începe play-out-ul ar fi la numai 3 puncte de locul de baraj!

"Am înţeles până acum situaţia, cu restanţele, dar gata! Dacă nu ne luăm banii, atunci nu mai intrăm să jucăm!"
Vlad Morar, atacant ASA

"Jucătorii sunt trataţi ca nişte sclavi pe plantaţie din moment ce îi pui să joace pe o asemenea suprafaţă! O bătaie de joc"
Leo Grozavu, antrenor FC Botoşani

500de minute consecutive fără gol marcat a adunat Botoşani, care n-a mai înscris din minutul 40 al meciului cu ACS Poli,  2-0, reuşită ce i-a aparţinut lui Willie

7puncte a câştigat ASA în ultimele 4 etape: 0-0 cu Poli Iaşi, 0-2 cu Viitorul, 2-1 cu Chiajna şi 2-0 aseară

asa botosani 2 0

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează