FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - PETROLUL 1-2

VIDEO La cuţite cu Rednic » Hamza nu a sărbătorit golul din meciul cu Viitorul

Hamza a costat 155.000 de euro, bani plătiţi agenţilor care l-au adus în România
Hamza a costat 155.000 de euro, bani plătiţi agenţilor care l-au adus în România

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 07 octombrie 2012 19:17

Hamza nu s-a bucurat după ce a egalat la Constanţa, tunisianul fiind în conflict cu "Puriul".

Din golgeter al Petrolului în sezonul trecut, cu 12 goluri înscrise doar în retur, Younes Hamza a ajuns rezervă de lux la formaţia ploieşteană. Atacantul de 26 de ani nu a avut un început slab de campionat, trecîndu-şi în cont 6 reuşite, însă relaţia rece cu Mircea Rednic l-a scos din primul "11".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Conflictul cu tehnicianul "lupilor" a luat amploare după ce africanul a fost forţat să joace în postura de mijlocaş lateral, pentru a-i face loc în avanposturi atacantului Jeremy Bokila, adus la Petrolul chiar de Rednic. Nemulţumit de acest statut, Hamza s-a contrat cu antrenorul la un antrenament, iar pedeapsa a fost pierderea locului de titular.

Introdus în ultimul sfert de oră al întîlnirii cu Viitorul, Hamza a marcat la prima atingere de balon, însă nu a exultat, afişînd mai degrabă o mină tristă. "Nu s-a bucurat la gol? E treaba lui. Younes trebuie să-şi respecte antrenorul şi coechipierii. În alte meciuri a jucat slab şi a fost titular", a spus "Puriul" după joc.

Tunisianul are de partea lui şi suporterii, care i-au scandat numele şi au cerut cu insistenţă demisia tehnicianului. Ar fi a doua victimă a golgeterului ploieştean, surse din cadrul clubului dezvăluind că şi Gigi Mulţescu a fost îndepărtat la finalul campionatului trecut tot după un conflict cu Hamza, sprijinit de colegii săi maghrebieni din lot, Boudjemaa şi Mustivar.

În război şi cu fanii
Rednic are probleme şi cu suporterii prahoveni, care i-au cerut demisia pe tot parcursul întîlnirii de la Constanţa. "Dacă eşti fan adevărat, îţi susţii echipa, chiar dacă ai ceva cu antrenorul", a replicat "Puriul", care a gesticulat la final atît spre galeria venită de la Ploieşti, de la peluză, cît şi către ultraşii "lupilor" aflaţi în spatele băncilor de rezerve. "Am crezut că cei din spatele băncii sînt fani ai Farului. Nu ştiam că sînt ploieşteni şi vreau să le cer scuze", a spus, ironic, Rednic.

"Am făcut o primă repriză bună, dar a doua a fost inexplicabilă. Am refuzat jocul şi doar ne-am apărat" (Cătălin Anghel, antrenor Viitorul)

527457-viitorul-petrolul-1-2.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
audi66
audi66  •  09 Octombrie 2012, 19:07

Din punctul de vedere al suporterilor, redMIC este out of Petrolul. Impreuna cu el vor dispare atat propriul staff, cat si Achim, Bornescu, Guilherme, Grozav, Cristea si Cristescu. Daca Walter nu intelege lucrul acesta, inseamna ca s-a inscris pe acelasi traseu cu bercea si luca. Adica se indreapta cu pasi mari si repezi catre iesirea din Ploiesti. Eventual catre Otopeni sau Buzau.

flxn2003
flxn2003  •  08 Octombrie 2012, 19:12

DE CAND NE-A PRELUAT REDMIC AVEM NUMAI GHINIOANE! EU CRED CA EL ADUCE GHINION SI II SPUN SA PARASEASCA ECHIPA!! SA MEARGA SA O INJURE PE FII-SA NU PE CEI CE SUNT PETROLISTI! A UITAT CA INAINTE DE A SEMNA NU STIA NICI CINE A FOST ILIE OANA, ACUM A AFLAT, POATE SA PLECE! DUPA CE NE INJURA, NU IL MAI SUSTINE NIMENI, SPER SA ISI DEA SEAMA SI EL SI WALTER!! NOI NU ACCEPTAM ASA CEVA! SI NU CEREM MULT, CEREM DOAR RESPECT! A INTRAT IN CONFLICT CU UN IDOL CARE NE-A TINUT IN A SI CARE A CONTRIBUIT LA PRIMA VICTORIE DIN DEPLASARE! EU NU SUNT ANTRENOR, DAR VAD CA BOKILA E PRAF PE LANGA YOUNES SI ASTA O VEDE TOATA LUMEA, MAI PUTIN ACEST OM CARE INJURA FANII PETROLULUI!!

masim
masim  •  08 Octombrie 2012, 11:49
Postat de dan_racivitan2003 pe 08 Octombrie 2012, 09:37

Asa au inceput problemele si la U .Dupa un blat cu steaua. taceti din gura daca nu vreti sa plece walter la Otopeni.

sa sti ca ai dreptate otopeniul ar fi si mai aproape de biroul lui nu stiu cum ar mai face cu gunoiul !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează