FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Laszlo Dioszegi pune presiune pe echipă și LPF: „Situația e gravă! Nu jucăm nimic, dar nu cerșim pentru locul în Liga 1. Vrem să jucăm!”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, în inspecție la noua arenă din Sfântu Gheorghe
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, în inspecție la noua arenă din Sfântu Gheorghe

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 12:02 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 12:18

Sepsi tremură pentru locul în Liga 1, însă covăsnenii sunt fair-play și speră ca finalul campionatului să se decidă pe teren. Patronul Laszlo Dioszegi a tras concluziile după partida pierdută la Voluntari, scor 0-2.

Laszlo Diosezgi, patronul lui Sepsi, a plecat dezamăgit de la meciul pierdut cu Voluntari, 0-2. Finanțatorul covăsnenilor subliniază faptul că situația e gravă la Sfântu Gheorghe: ”E gravă situația. N-am jucat nimic. N-am văzut acea scânteia după o finală jucată lejer as putea spune, cel puțin ultimele 30 de minute. Știu că-s obosiți, dar și noi suntem în același ritm cu băieții. Venim la fiecare meci. Așteptam altă abordare. Sperăm să redresăm corabia”.

„Nu-i normal ca Dinamo să mai joace când celelalte au terminat”

Cazurile tot mai dese de coronavirus din cadrul loturilor echipelor de Liga 1 amenință desfășurarea campionatului. Dioszegi speră ca până la urmă să se găsească o soluție pentru a se juca toate partidele, în ciuda faptului că Sepsi nu se află într-o postură bună și ar avantaja-o o întrerupere a competiției: „Dinamo nu mai are cum să fie programată. Mai are 7 meciuri. Nu văd cum va mai juca. Vedem ce se va decide joi în Adunarea Generală. Sepsi vrea ca sezonul să se termine pe teren, nu e normal ca o echipă să mai joace după ce celelalte au terminat. Cum ar fi cu Dinamo. Ne-am dori un campionat cu 16 echipe, dar Sepsi nu e genul de club care să cerșească rămânerea în Liga 1. Noi vrem să ne asigurăm locul pe teren”.

Fără teamă contra lui Dinamo

Sepsi mai are programat un meci cu Dinamo, formație puternic afectată de cazurile de Covid-19. Patronul Dioszegi nu crede că fotbaliștii covăsnenilor trebuie să se teamă să joace împotriva „câinilor”. „Nu m-am gândit că jucătorilor le-ar fi frică să joace contra lui Dinamo. Sincer, n-ar trebui. Sigur, se înmulțesc cazurile, dar jucătorii nu trebuie să se gândească la asta. Pentru că vor fi testați cei care intră pe teren, fie că-s juniori sau nu”.

Ne-au încurcat meciurile din Cupă, dar pentru noi a fost o finală istorică. Plus că un jucător profesionist trebuie să joace din 3 în 3 zile. Degeaba de văităm. Treaba e groasă. Sperăm ca la meciul cu Viitorul să jucăm altfel.
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Dacă cineva nu respectă regulile, e normal să fie răsplătit cu o amendă. Nu cluburile trebuie să fie amendate. Nu mi se pare normal. Nu-i putem ține legați. Nu le putem controla viața.
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Vin vremuri grele pentru jucătorii din Liga 1! Propunere drastică: „Sancțiune financiară pentru cei care sunt depistați pozitiv”

Măsura luată de CFR Cluj pentru a-și proteja un om din staff: „Internarea cu bolnavi de Covid i-ar fi putut fi fatală!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  27 Iulie 2020, 13:18

nu retrogradeaza Pepsi, nu stiu dece isi face probleme;

standart
standart  •  27 Iulie 2020, 12:41

În loc să-i programeze cu echipa de juniori au așteptat până au rămas fără date. Vrăjeli de milițieni. ***. Asta e e echipa miliției.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viorelpreda
viorelpreda  •  27 Iulie 2020, 12:14

Tu nu contezi mai ungure.Conteaza doar ce vor militienii de la Dinamo.Daca vor iti schimba si numele ca pe timpul Ceasca in Stefan Radu ca sa pari unul de-al lor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează