FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

VIDEO Le-au scos mingea din plasă » Colțescu, Stoianov și Grigoriu au anulat incorect trei goluri Stelei

Varela nu a înțeles nimic din arbitrajul lui Colțescu
Varela nu a înțeles nimic din arbitrajul lui Colțescu

Articol de - Publicat joi, 13 august 2015 00:00

Colțescu și brigada sa au făcut meciul praf, luînd cinci decizii total greșite. Au anulat trei goluri Stelei și i-au iertat pe Guilherme și Budescu de eliminare.

Aseară, au fost șase decizii controversate:

  1. Primul gol anulat. Minutul 5, Papp a marcat, după un duel
    aerian cu Junior Morais (foto). Colţescu a fluierat fault în atac și-a anulat reușita Stelei. “Absolut nici un contact cu Junior Morais, stelistul are mîinile depărtate, nu-l lovește cu picioarele. Gol valabil! Nu e fault”, a declarat Constantin
    Zotta la DolceSport. “Papp vine să joace mingea, sare, lovește
    mingea, după aceea avînd contact cu adversarul. Decizia corectă era să nu anuleze golul”, a spus Ion Crăciunescu la DigiSport.
    gol1
  2. Al doilea gol anulat. Minutul 21, Adrian Popa a înscris, însă golul este anulat la semnalizarea lui Stoianov, considerîndu-se ofsaid la Hamroun. “Era ofsaid doar dacă Hamroun atingea mingea. Decizia corectă: gol valabil”, a comentat Crăciunescu. “Fază de începător, sub nici o formă Hamroun nu influenţează faza”, a adăugat Zotta.
    gol2

  3. Guilherme, iertat. Fundașul Stelei a intrat criminal la Boldrin, dar arbitrul craiovean i-a arătat doar cartonașul galben.

  4. Penalty corect. Minutul 60, Junior Morais a fost busculat în careu de către Lucian Filip, care a vrut să lovească balonul, însă a anticipat greșit faza.

  5. Roșu transformat în galben. Minutul 69, Budescu ar fi putut primi cartonașul roșu după o palmă, aplicată din fugă, portarului Cojocaru, dar Colţescu a acordat doar galben.

  6. Al treilea gol anulat. Minutul 75, Varela a reluat cu capul, Lung a scos pînă la Tade, care a trimis cu capul, balonul depășind linia porţii lui Lung. Asistentul Grigoriu a semnalizat ofsaid! Decizie eronată a arbitrului de margine.
    gol3

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (398)
992770364108960
Stan Gheorghe  •  13 August 2015, 21:21

Ceva nu e in regula !Miroase a casa de pariuri,si mai rau ,au fost toti trei arbitri cazuti la in voiala cu gazdele!Unde sa mai intilnit asa ceva in fotbal!3goluri anulate!Ceva e putred in fotbalul si arbitrajul din tara!

geomantea
geomantea  •  13 August 2015, 20:40
Postat de stelistu.batran pe 13 August 2015, 14:07

Vrajeala asta cu arbitraje la comanda. Astra a scos pe West Ham, e clar mai buna ca FCSB in momentul de fata si Gi-gibonul are ce-a semanat! Oricum in lupta asta surda din Liga 1 valoarea e o notiune abstracta. Se va vedea DACA ajunge vreo echipa in grupele EL si daca odata ajunsa face ceva. Parerea mea e ca e furtuna intr-un pahar cu lamentari despre arbitraje si d-astea. E clar FCSB e in dezagregare continua dupa vanzari de jucatori si formule de echipa in schimbare permanenta. Ca sa nu mai zic, de antrenori, ca radoi e o catastrofa.

În sezonul 2005-2006, Tudor a fost decisiv pentru Steaua în derby-ul cu Dinamo, terminat 2-2. În minutul 24, la scorul de 2-0 pentru Steaua, nu l-a eliminat pe Bănel Nicoliţă după un fault întîrziat asupra lui Mărgăritescu. Cu şase minute mai devreme Nicoliţă primise un "galben" În sezonul 2007-2008, Steaua a învins pe CFR Cluj, 3-1, dar Tudor le-a refuzat clujenilor două penalty-uri clare. În minutul 58 nu a acordat penalty pentru CFR Cluj după ce Zapata l-a faultat pe Semedo. În minutul 78 nu a acordat pentalty pentru CFR Cluj după ce Ovidiu Petre l-a faultat pe la spate pe Culio.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  13 August 2015, 20:38

O rusine de arbitraj. Daca era doar 1 gol anulat mai credeam ca e o simplă eroare de arbitraj. Cand anulezi 3 goluri valabile PLUS cel putin un cartonaș roșu nu il dai la palma aplicata de Budescu lui Cojocaru e clar furt calificat.

Vezi toate comentariile (398)
Comentează
Close