FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Lovitura de imagine plănuită de Dinamo prinde contur: fotbalistul vine în această seară la București! » Ce știe să facă atacantul

FOTO: alchetron.com
FOTO: alchetron.com

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 11:19

Dinamo este foarte aproape de a-l înregimenta și pe Rivaldinho (21 ani), fiul fostului mare atacant brazilian Rivaldo.  

Conform surselor GSP.RO, Rivaldinho va ajunge diseară la București, urmând ca mâine să efectueze vizita medicală la INMS.

Transferul lui Rivaldinho la Dinamo a fost comentat de Ioan Timofte, cel care până în vara lui 2016 a ocupat funcția de director sportiv al clubului portughez Boavista, acolo unde Rivaldinho a evoluat în urmă cu doi ani. 

"Nu l-am prins la club, dar, din ce știu, la Boavista nu a jucat pentru că nu a reușit să se impună. Mă gândesc totuși că are calitate dacă Dinamo a decis să-l transfere.

Dacă tot aducem străini în loc să promovăm tineri, măcar să aducem jucători de calitate", a spus Ioan Timofte.

De curând, Adrian Mutu a semnat un parteneriat cu societatea "Love Football Scouting", unde Rivaldo are un cuvânt important de spus.

Thaer Bawab, Claudiu Bumba și Claude Dielna sunt celelalte transferuri realizate de Dinamo în această iarnă.

VIDEO Ce știe să facă atacantul: 

cv rivaldinho

  • Nume Complet: Rivaldo Vitor Borba Ferreira Junior
  • A evoluat pentru: Mogi Mirim, Boavista, XV de Piraciaba și Internacional Porto Alegre.
  • Cel mai important club pentru care a evoluat a fost Boavista, în Portugalia, unde nu a reușit să se impună 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
redbuldog
redbuldog  •  06 Februarie 2017, 15:13

Dah si asteapta viza de intrare in Romania,celebrul Edson Soares da Silva Antunes- cu numele de ,,scena''Zizinhito...care a evoluat in ultimii 20 de ani la cluburi renumite,precum Bangu Athletico,Uberaba Sport si Audax Italiano,iar prin acest transfer se definitiveaza planul istoric a lui Negoita,Joga Bonito la new Dinamo!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Februarie 2017, 14:58
Postat de gametable08 pe 06 Februarie 2017, 13:29

DIferenta e ca noi nu luam jucatorii dupa nume :)) noi luam pe cei care dau randament,ALIBEC cred ca este un transfer bun cat si Gnohere.voi ce faceti luati un jucator care nu a mai jucat de 9 lUNI si are contract pe 6 luni pai pana atunci se acomodeaza,iar acest RIVALDO junior nu are talentul tatal lui sau nici pe sfert :)) loveste bine cu capul dar in rest :)) sunt tranferuri de imagine,Mutu asta a incercat sa aduca imagine clubului asa l-a adus si pe acel fundas care a fost inodat de pustii Lui Hagi.sfatul meu e sa renuntati la Mutu daca vreti performanta si Negoita sa bage banii in transferuri nu in buzunar .dinamo si a dat principalii marcatori afara si aduce epave.cei 3 plecati au marcat mai bine de 18 goluri impreuna.

voi luati jucatori care dau randament si ii faceti sa nu mai dea randament. o mai tineti asa un pic pana cand vine decizia cu despagubirile catre armata. daca stai sa faci un calcul cine cati bani a bagat in jucatori si ce fel de jucatori a adus si apoi te uiti la ultimele 10 meciuri directe...te ia durearea de cap.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  06 Februarie 2017, 14:55
Postat de dincolodenori pe 06 Februarie 2017, 14:25

Ai mare dreptate ,ce ma doare pe mine este faptul ca nu prea cred ca avem ocazia primavara asta sa mai jucam cu voi sa ne luam revansa

voi v-ati lua revansa fatza de fotbal sa castigati si voi un meci cu goluri regulamentare..ca nu s-a mai intamplat de multicel. cu goluri din offside si din penaltyuri primite cadou oricine poate sa fie pe locul 2 ca voi. pe calculal facut fara greseli de arbitraj Steaua e sub DInamo in clasament.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează