FOTBAL  »  Superliga  »  OLANDA

VIDEO Lucian Sînmărtean i-a înnebunit pe olandezi cu tehnica sa! Un club din ţara lui Van Basten a făcut un documentar despre "Micul magician"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 14:55

Pentru Lucian Sînmărtean anul 2014 a fost unul dintre cei mai buni din întreaga sa carieră. Înainte de a ajunge la Steaua, mijlocaşul a mai trecut pe la FC Vaslui, Panathinaikos, Gloria Bistriţa şi FC Utrecht. 

Deşi a strîns doar 16 meciuri pentru clubul olandez, Sînmărtean rămîne unul dintre cei mai importanţi jucători care au trecut pe la Utrecht.

Olandezii au lansat recent un documentar despre viaţa şi cariera "micuţului magician", aşa cum chiar ei îl numesc. "E porecla pe care Lucian şi-a cîştigat-o. Românul a fost, probabil, cel mai bun jucător care a fost vreodată la Utrecht.

E păcat că n-a jucat mai mult. Deşi era spectaculos, Lucian era şi foarte fragil", remarcă olandezii.

"Merg înainte şi nu mă voi opri prea curînd", a spus Sînmărtean în promoul lansat pe internet.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
spivak
spivak  •  25 Decembrie 2014, 17:53

Să-l văd întâi jucând cu o echipă de fotbal adevărată, nu cu Rio Ave sau Finlanda. Dar nu prea cred să aibă ocazia. În 2016 o să fie prea bătrân, iar până atunci adversarele o să fie cel mult de nivelul lui Ludogoreţ. Dacă România ar avea meci cu Germania, Sânmărtean s-ar cere afară în minutul 30.

ares123
ares123  •  25 Decembrie 2014, 17:23
Postat de spivak pe 24 Decembrie 2014, 18:49

Cel mai bun de la Utrecht? Păi atunci de ce i-au pus sare pe coadă? Că nu din dor de casă s-a întors el la Bistriţa cu şaăca în mână. Trebuiau să facă filmuleţul ăsta când juca în Olanda, dar atunci nici nu-l băgau în seamă pe ”magician”.

Da, ma, nu e clar ca trebuie sa joci la Steaua ca sa fi bagat in seama ?? ....Te oftici....?

benaflek
benaflek  •  25 Decembrie 2014, 14:56

e clar peste Hagi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează