FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA 2-3

VIDEO Meci nebun în Copou! Răsturnări spectaculoase de scor la partida dintre Poli Iași - Astra » Giurgiuvenii se califică în play-off

Articol de GSP - Publicat joi, 02 martie 2017 16:59

Astra s-a impus cu scorul de 3-2 pe terenul celor de la Poli Iași, în partida restantă din etapa cu numărul 23 din sezonul regulat al Ligii 1. Campioana en-titre a obținut astăzi calificarea în play-off.

VIDEO » Poli Iași - Astra 2-3
A marcat: Ștefănescu '39, A. Cristea '43 (pen.)/D. Niculae '12, Săpunaru '56 (pen.), Teixeira '72
Click AICI pentru liveTEXT!

Daniel Niculae a deschis scorul pentru giurgiuveni după 12 minute de joc, la o fază la care Florea a scos din joc doi adversari și i-a pasat în fața porții.

Poli Iași a avt nevoie de mai puțin de cinci minute pentru a reveni în joc. Mai întâi Ștefănescu a pătruns în careu, l-a driblat pe Silviu Lung jr. și a reluat în poarta goală, iar apoi Andrei Cristea a adus gazdele în avantaj din penalty, cu doar trei minute înainte de pauză.

Astra nu a capitulat însă, iar fotbaliștii antrenați de Marius Șumudică au restabilit egalitatea tot din penalty, prin Săpunaru, după ce Sato l-a faultat în careu pe Stan.

Golul victoriei pentru Astra a fost marcat de Teixeira în minutul 72, cu un șut din afara careului, la care Grahovac a scăpat mingea în poartă. Portughezul a ajuns la 30 de goluri în Liga 1.

Datorită victoriei de astăzi, Astra a urcat până pe locul trei în clasament, asigurându-și prezența în play-off.

Echipele de start:

Poli Iași: Grahovac - Bosoi, Ov. Mihalache, Frăsinescu, Sato - Bole, Răuță, Mitici, Ștefănescu - V. Gheorghe - A. Cristea
Rezerve: Caparco - Panțâru, Golubovici, Ciucă, I. Voicu, Țigănașu, Ciucur
Antrenor: Eugen Neagoe

Astra Giurgiu: Silviu Lung jr. - Pițian, Săpunaru, Fabricio - Al. Stan, Lovin, Takayuki, J. Morais - D. Florea, Niculae, Teixeira
Rezerve: Iliev - Geraldo, Belu, S. Buș, Nicoară, Boubacar, Balaure
Antrenor: Marius Șumudică

 
 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
planetfun
planetfun  •  03 Martie 2017, 08:39

Gluma de meci, iasiul nu a vrut sa deranjeze pe nimeni in lupta de playoff. Macar a iesit si un 1 pauza 2 final. Daca se intamplau astea in meciurile stelei... stucan !

corectu
corectu  •  03 Martie 2017, 07:49

Blat cu Chiajna.Blat cu Iasul.Da-i inainte cu tupeu Sumudica,mandria Romaniei.

488248524671050
Vladimir Cinezan  •  03 Martie 2017, 07:47

Interesantă fotografie, vă rog să și spuneți din ce meci este, când s-a jucat și eventual scorul. Dacă nu aveți imagini de la meciul Iașului cu Astra, dați sfoară în țară și vă închiriază ceva imagini vreun binevoitor. Dacă era FCSB, desigur că aveați și o droaie de imagini... Oricum, nu vă lipsește de pe site Raghe și doamna lui care vorbește atât de pitoresc. Să vă trăiască ! Jurnaliști sadea...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează