FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic iese la atac împotriva jucătorului impresariat de Anamaria Prodan: „Stai, Doamne, iartă-mă!, acolo, era să zic eu ceva”

Mircea Rednic, alături de fiica sa Luana
Mircea Rednic, alături de fiica sa Luana

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2019 08:00

La conferința de presă de la finalul meciului cu Sepsi, câștigat cu 1-0, Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit și despre ratarea transferului lui Geoffrey Bia (29 de ani). Belgianul n-ar mai fi ajuns în „Ștefan cel Mare” din cauza colaborării sale cu Anamaria Prodan.

„Am fost aproape să-l luăm, dar nu s-a mai concretizat. Eu îl cunosc foarte bine din perioada în care eram la Standard. Nu-mi plac jucătorii care nu sunt corecți. El venise în România, de fapt, pentru Poli Iași, apoi a încercat și Dinamo să-l ia. M-a deranjat, eu i-am făcut o ofertă și i-am spus să se încadreze în 6-7.000 de euro maximum. Mi-a spus că pentru acești bani nu-și părăsește prietenii.

Atunci stai, Doamne, iartă-mă!, acolo, era să zic eu ceva. Trebuia să vină când avem nevoie de el”, a declarat Rednic, la conferința de presă de la finalul meciului. 

L-a refuzat din cauza colaborării cu Anamaria?

GSP.ro a scris vineri despre interesul lui Dinamo pentru Geoffrey Bia. Zilele trecute, Dinamo a fost la un pas să mai dea o superlovitură, dar Rednic s-a opus pe ultima sută de metri venirii lui Geoffrey Mujangi Bia. Un mijlocaș belgian de 29 de ani cu un CV foarte interesant.

„Am vorbit miercuri cu Rednic și antrenorul mi-a spus că-l place pe fotbalist. După doar doar minute m-a contactat Luana. M-a sunat! Eu le-am zis că am un partener în România, pe Anamaria Prodan, că doar cu ea lucrez. Cei de la Dinamo au discutat și cu alte persoane pentru a-l contacta pe fotbalist să-l momească să semneze, dar le-a zis că lucrează doar cu mine!

Dinamo a vrut să facă transferul, dar cu altă persoană, nu cu Ana! Mi-au zis că putem să vorbim cu altă persoană pentru a putea face transferul ăsta. Doar că și Geoffrey vrea ca transferul să se realizeze prin mine și Ana! Cum să renunțe la mine? Eu din ce câștig bani? Muncesc gratis?”, a declarat vineir agentul lui Geoffrey Bia pentru GSP.ro. 

Vezi și: SEPSI - DINAMO 0-1 // Concluziile lui Mircea Rednic după o nouă victorie: „Suntem în grafic, la 10 puncte de retrogradare” + un avertisment: „Ne despărțim dacă nu acceptă asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ionut.07
ionut.07  •  10 Februarie 2019, 15:39

Ca "Anushca" e impresara celor dela FCSB, e bine, il vinde pe Man cu o suma mai mare decat a fost vandut Neymar.)) Dar ca Luana e impresara celor de la Dinamo,nu e bine. Amuzanta logica.)) Nu degeaba multi dintre care cei mai citesc presa din tara sunt lipsiti de logica.)

florianveress
florianveress  •  10 Februarie 2019, 12:04
Postat de andy_2008 pe 10 Februarie 2019, 11:52

AU batut si ei 2 echipe si gata se antreneaza pt CL.........

***, unde scrie in articol despre CL? Nu e nici o surpriză că nu te duce mintea, fecesebist ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  10 Februarie 2019, 11:52

AU batut si ei 2 echipe si gata se antreneaza pt CL.........

Vezi toate comentariile (15)
Comentează