FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - RAPID 1-0

VIDEO Nebunul Ousmane nu se dezminte » N'Doye s-a dezlănţuit în faţa camerelor: ”Vă bateţi joc de mine? Treziţi-vă!” :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 12:59

Ousmane N'Doye, mijlocaşul celor de la ASA Tg. Mureş, a oferit un nou dialog savuros la finalul meciului cîştigat cu Rapid, scor 1-0.
Căpitanul ardelenilor s-a amuzant cînd a fost întrebat dacă echipa sa, aflată pe locul 5, se poate bate la cupele europene: ”Îţi baţi joc de mine? Cîte meciuri am jucat? Eu sînt realist, mai avem multe partide. Trebuie să cîştigăm cîte meciuri putem şi vedem la ultimul unde sîntem. Fotbalul nu e un vis. Imaginaţi-vă că vă spun că ne calificăm în cupele europene şi apoi pierdem. Ce o să spuneţi atunci? Nu ajută la nimic. Trebuie să fim realişti. Vorbim în ultima etapă, e prea devreme”.

Click aici pentru VIDEO!

Reporterii l-au supărat însă atunci cînd i-au spus că a marcat doar de patru ori, deşi senegalezul a punctat de cinci ori în acest sezon: ”Unde patru goluri? Zi tu cîte goluri am? Am 5, treziţi-vă, mă!”.

...despre Rapid: ”Este şi ea o echipă foarte bună şi, sincer, le lipseşte ceva. Dacă ar avea puţin sprijin în spate, salarii, Rapid poate să facă mai mult, pentru că merită"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
nebraska
nebraska  •  21 Septembrie 2014, 20:39
Postat de hoffmannmastersofclones pe 21 Septembrie 2014, 20:14

Lali cu emblema Stelei. Ce bolnav e asta.

Mure mă//tii gu/noi uman.

hoffmannmastersofclones
hoffmannmastersofclones  •  21 Septembrie 2014, 20:15
Postat de valiza.epo pe 21 Septembrie 2014, 18:09

N'Doye joaca de placere. Are bani destui de acasa. De aceea isi permite sa faca atatea... traznai. Dar, unde joaca el, se vede!

Ungurul Alpin si el cu emblema Stelei. De cand au fost eliminati cu 0-3 din UEFA le este rusine sa mai poarte KVSC la avatar.

hoffmannmastersofclones
hoffmannmastersofclones  •  21 Septembrie 2014, 20:14
Postat de nebraska pe 21 Septembrie 2014, 19:46

Salut un dinamovist muresean! Suntem multi nu cum cred unii.

Lali cu emblema Stelei. Ce bolnav e asta.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close