FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - FC VOLUNTARI

VIDEO Neuer ar fi invidios pe el! Parade de senzație pentru cel de-al treilea portar al Voluntariului!

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2016 19:15

Nicolae Calancea a debutat în poarta lui FC Voluntari în meciul cu CSMS Iași, din etapa a treia din play-out. Goalkeeper-ul de 29 de ani a făcut o primă repriză fabuloasă.

Portarul din Republica Moldova a ajuns la Voluntari în această iarnă de la Ceahlăul și a profitat de faptul că Bornescu e accidentat, iar Dragoș Balauru a fost trecut pe banca de rezerve.

Calancea a avut mai multe intervenții de clasă, dar în două dintre acestea a fost de-a dreptul salvatorul echipei.

În minutul 21, portarul ilfovenilor s-a opus perfect la un șut al lui Bole, iar două minute mai târziu, Golubovici a încercat să reia cu călcâiul, dar Calancea a avut un reflex de zile mari.

În minutul 26, Calancea a reușit un plonjon superb în dreapta porții și a respins perfect șutul lui Vasile Gheorghe.

Vezi AICI desfășurarea meciului CSMS Iași - FC Voluntari

 

VIDEO Ce inspirație pe Ganea! A titularizat al treilea portar, care a făcut minuni în poartă contra Iașului ----> bit.ly/1R3tVmu

Posted by Digi Sport on 18 Martie 2016

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  19 Martie 2016, 12:48

Nea mitica , ce mai astepti, bre ???? Asta e portarul de la euro !!!! Pune ..tunurile,, pe nea puiu !!!! Daca si NEUER de la Bayern M. e invidios pe el( chiar daca nu a vazut meciul),coform prostului care a scris articolul, asta e, nu stii ca ziaristii sunt cei mai ,,priceputi ,, in fotbal,, asta e CEL MAI TARE DIN...POARTA!!!!! Doamne mare e gradina ta.....plina cu anumiti aszisi ziaristi !!!!

submarina
submarina  •  18 Martie 2016, 21:46

Cu doi ani in urma Neuer a fost furat de un Balon de Aur in ciuda lui CR7 fotbalist absent la CM. Dar sper ca in acest sezon dreptatea sa fie restabilita dupa ce Bayern in frunte cu bravul portar va triumfa in UCL.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  18 Martie 2016, 20:35

Cica Neuer vine in Romania ca sa il cunoasca pe al treilea portar al celebrei Voluntari....S-a pus pe o lunga lista a oamenilor care asteapta autografe de la acest mare portar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează